Interpretare vis in care apar chei

0
29554
Interpretare vis in care apar chei

Interpretarea viselor in care apar chei. Atunci cand visezi oameni chei, visul reprezinta mult mister deoarece el se traduce printr-un secret pe care incercati in realitate sa-l descoperiti. In schimb daca visati ca va pierdeti cheile inseamna ca nu veti reusi sa aflati nici un secret, totul va ramane ascuns. Totodata visele in care apar chei pierdute mai inseamna si ca trebuie sa incetati dumneavoastra cu secretele si cu misterele, sa renuntati la ele pentru totodeauna.

Se mai spune si ca atunci cand visati ca gasiti o cheie inseamna ca ati gasit drumul catre inima cuiva sau ca il veti gasi, deoarece acea persoana chiar merita iubirea dumneavoastra. Totodata cheia din vis, gasita, mai poate reprezenta si un avertisment care se refera la o calatorie planificata ori la o anume schimbare, avand in vedere ca momentan nu trebuie sa modificati nimic in viata dumneavoastra.

Cand visati chei multe inseamna ca multe situatii vi se vor clarifica iar daca rasuciti chei in broasca inseamna ca veti avea parte de reusita in afaceri. Totodata o cheie mai poate reprezenta si casatorie, castig, ori avere mare iar daca visati ca aveti o cheie inseamna ca o intalnire nu se va materializa. Cand visati ca cautati o cheie inseamna ca nu sunteti organizat iar daca deschideti usa in vis cu o cheie inseamna ca intrati intr-o situatie noua.

Citește și:  Interpretare vis in care apare amprenta

chei

Daca in vis aveti dificultati in rotirea cheii inseamna ca aveti parte de obstacole, de multe greutati iar daca cheia este rupta inseamna ca aveti parte de dificultati in indeplinirea planurilor.

Atunci cand visati ca folositi o cheie inseamna ca veti auzi o serie de secrete de la persoanele apropiate iar daca visati ca gasiti o cheie inseamna ca veti iesi dintr-o incurcatura. Cand visezi o legatura de chei inseamna ca vei avea parte de noi achizitii care te avantajeaza iar daca legatura de chei din vis este mare inseamna ca dai dovada de autoritate, de putere.

Un manunchi de chei mai poate reprezenta si priceperea ta in meseria pe care o ai, un mare folos ce ti se va oferi. Daca visezi mai multe chei nelegate inseamna ca se vor clarifica o serie de situatii care te fac sa te simti ciudat iar atunci cand in vis iti apare o cheie ce atarna in cui inseamna ca nu trebuie sa deschizi usa la oricine. Daca visezi cheie pentru indragostiti inseamna ca ai acces la inima unei persoane dragi tie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.