Interpretare vis in care vomiti si iti este foarte rau

0
35375
Interpretare vis in care vomiti si iti este foarte rau

Interpretarea viselor in care vomiti si iti este foarte rau reflecta niste aspecte care nu iti fac prea bine in viata reala sau trebuie sa te debarasezi neaparat de o persoana care te influenteaza negativ.

Daca visezi ca vomiti atunci s-ar putea ca in realitate sa te pasca o boala, ceva nu merge bine in organismul tau si nu ar strica sa faci niste analize medicale.

Daca visezi ca iti este foarte rau si vomiti s-ar putea ca sa ai de-a face cu persoane ce iti dauneaza profund, ceva te deranjeaza in comportamentul cuiva ori nu esti de acord sub niciun fel cu atitudinea pe care o are cineva fata de tine.

Visul simbolzeaza mai in toate imprejurarile o stare incomoda care te afecteaza negativ, un lucru trebuie sa dispara din viata ta, ceva nu iti prieste deloc si s-ar putea ca in viitorul apropiat sa iti dai seama de ce lucru anume este vorba.

Daca visezi ca ai o stare de rau si vomiti reflecta dezgustul fata de cineva, probabil ca ai langa tine o persoana care iti creaza indispozitie permanenta si nu stii cum sa procedezi sa o indepartezi pentru totdeauna. In aceasta postura te poti afla daca ai o relatie care nu mai poate continua, simti ca te sufoci si este posibil ca in scurta vreme sa renunti la ea.

ai racit si iti este rau

Intr-o alta interpretare se zice ca visul simbolizeaza mult noroc, se presupune ca a vomita in vis este un semn ce anunta o perioada incarcata dar si plina de satisfactii materiale in acelasi timp. Visul arata apropierea zilelor frumoase si pline de bucurii, semnifica trecerea de la un stadiu deloc satisfacator la ceva placut.

Citește și:  Interpretare vis in care cineva iti face o surpriza placuta

Daca in realitate te-ai plictisit deja sa tot vezi cum altii isi permit tot felul de mofturi in timp ce tu doar stai si faci economii atunci visul este un semn pozitiv, te asteapta o perioada in care o sa ai timp sa iti satisfaci toate poftele.

Daca visezi asa ceva semnele bune sunt aproape si nu mai trebuie sa iti faci griji inutile in ceea ce priveste traiul de zi cu zi sau datoriile pe care le ai, o sa reusesti sa scapi de toate oprelistile care iti apar in cale sau de ceva care te tinea pana nu demult intr-o stare de neputinta sau obligatie.

In acest sens visul poate sa reflecte o subordonare fata de cineva, un raport care nu iti mai convine din cauza ca te obliga la tot felul de umilinte si sarcini abuzive sau contrare constiintei tale.

Privit din aceasta perspectiva visul in care vomiti si iti este foarte rau poate sa simbolizeze faptul ca o sa te eliberezi de o situatie foarte apasatoare in care esti tinut(a) oarecum fortat de catre cineva de pe un nivel superior, in sfarsit iti vei recupera integritatea pierduta in urma unor contracte sau angajamente extrem de dezavantajoase pentru tine.

In cazul in care in viata reala nu esti implicat(a) in niciun fel intr-o astfel de situatie atunci exista posibilitatea ca cineva de pe o pozitie superioara sa incerce sa interfereze intr-un mod abuziv cu afacerile tale sau cu felul tau de a trai si gandi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.