Interpretare vis în care îți iei adio

0
4481
Interpretare vis in care iti iei adio

Interpretarea visului se rezumă în general numai la bucurii. Acestea pot fi bucurii sufletești, bucurii la locul de muncă, toate îți merg bine, împliniri, credință, prietenie, revedere cu cineva drag.

În aceeași ordine de idei, când îți iei adio în vis mai înseamnă și că ceva nou va apărea în viața ta, vei lăsa în urmă un obicei, un stil de viață, intervine o schimbare. Unii tălmăcitori de vise sunt de părere că este oarecum imposibil să interpretăm un astfel de vis, el fiind poate mult prea general ori apărând asemenea unei premoniții.

În cazul în care visăm că cineva își ia adio de la noi, e posibil ca acea persoană să plece departe sau chiar să-și piardă viața, visul fiind în acest caz unul chiar tulburător.

Se mai spune că atunci când visezi că îți iei adio de la cineva într-o manieră jovială înseamnă că te așteaptă o perioadă foarte bună în viață, e posibil să o ții numai în distracții, în petreceri, să te simți bine alături de persoanele dragi, vei revedea cunoștințe apropiate, de care îți era dor, însă dacă visezi că îți iei adio cu amărăciune înseamnă că vei avea parte de o perioadă foarte urâtă în viitorul apropiat, fie se ivesc necazuri în familie, fie nu ești mulțumit de ceea ce se întâmplă la locul de muncă, fie ești pierdut, nu știi pe ce drum să o apuci, pierzi ceva sau pe cineva drag ție.

Pe de altă parte, atunci când visezi că îți iei adio, mai poate simboliza și faptul că vei afla o serie de noutăți care nu vor fi pe placul tău, despre niște prieteni pe care nu i-ai mai văzut de mult timp.

Citește și:  Interpretare vis în care apare „a tăia”

spui adio

În cazul în care visezi că îți iei adio de la patrie, de la țara în care te-ai născut sau de la cei de acasă, înseamnă fie că te așteaptă o călătorie peste hotare, fie te vei izola singur deoarece ai o dezamăgire în iubire și vrei să te liniștești.

În cazul în care visezi că îți iei adio de la cei dragi și îi săruți cu iubire, mai ales pe copii (dacă ai), e posibil să pleci în curând într-o delegație de la locul de muncă sau să mergi în concediu, în vacanță etc.

În alta ordine de idei, atunci când visezi că îți iei adio, e posibil ca viața să ți se schimbe forțat și brusc, lucrurile să cunoască o întorsătură gravă și totul să fie fără întoarcere, totul producându-se în acest caz rapid, fără să-ți dai seama și lăsându-ți amărăciune în suflet.

Visul în care îți iei adio poate simboliza sfârșitul unei etape, schimbări majore în viața ta sau eliberarea de o situație sau o relație. Acest act de despărțire în vis poate indica nevoia de închidere sau de a merge mai departe după o experiență semnificativă. De exemplu, a-ți lua adio de la o persoană iubită în vis ar putea reprezenta procesul tău de vindecare sau acceptare a unei pierderi sau a unei schimbări în relațiile personale.

Pe de altă parte, a-ți lua adio de la un loc sau de la o etapă a vieții tale în vis ar putea semnifica gata pentru noi începuturi sau dorința de a lăsa în urmă trecutul. Este important să iei în considerare contextul adio-ului și emoțiile pe care le simți în vis, deoarece acestea pot oferi indicii valoroase despre starea ta interioară și despre procesele emoționale prin care treci.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.