Interpretare vis in care apare un craniu

0
3883
Interpretare vis in care apare un craniu

Interpretarea viselor in care apare un craniu. Atunci cand visezi un craniu inseamna ca va trebui sa iei o hotarare decisiva intr-o situatie ce tine de sentimente, iar mai multe cranii reprezinta succesul tau in activitati mai bizare, mai excentrice, poate faci anumite sporturi extreme sau ai anumite hobby-uri care iti aduc faima.

Un craniu mai poate simboliza si lipsa de incredere intr-o persoana apropiata, iar daca acesta este de animal inseamna ca vei primi o veste care nu te bucura.

Daca visezi un craniu care vorbeste inseamna ca detii multe secrete si ca esti foarte aglomerat din punct de vedere psihic, ar trebui sa te mai eliberezi vorbind cu lumea si astfel sa te destinzi.

Pe de alta parte atunci cand visezi un craniu inseamna si ca in realitate cineva iti intarzie toate planurile, te blocheaza, avand in vedere ca craniul este cel care inveleste creierul, organul gandirii, ceea ce ne poate duce cu gandul la faptul ca te vei afla intr-o perioada mai dificila, nu vei putea finaliza nimic din ceea ce ti-ai propus si in nici un caz nu vei avea vreo satisfactie. Trebuie sa gasesti cauza ca sa anulezi efectele.

Citește și:  Interpretare vis in care apare un american

craniu de animal

Puteti consulta si simbolurile pentru cuvantul „schelet”.

Daca visezi un craniu facut dintr-un material transparent inseamna ca in realitate vei avea parte de multa inteligenta, de inventivitate, vei colabora cu oameni de elita, vei avea numai bucurii, imaginatia si creativitatea te ajuta sa devii un om de invidiat. Aunci cand visezi ca te uiti la un craniu inseamna ca venerezi ceva sau pe cineva mai mult decat ar trebui insa simbolizeaza si constiinta ta.

Craniul este de regula simbolul masculinului, avand in vedere ca acesta duce catre o conducere perfecta, suprema chiar, mai ales in cadrul simbolurilor de natura europene, el mai este si simbolul boltii ceresti, a cerului, iar un craniu spiritual mai inseamna si o forta puternica, cerul per total.

Pe de alta parte craniul mai poate simboliza si faptul ca ca te-ai saturat de toate desertaciunile, de toate lucrurile care sunt trecatoare, vrei sa treci ccatre ceva superior, sa te implici in lucruri net extreme, iar acest lucru mai inseamna si ca esti o persoana foarte rationala, te folosesti de inteligenta ta pentru ajunge acolo unde vrei, insa tinzi sa uiti de sentimente, de iubriea pura pe care ti-o pot oferi oamenii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.