Interpretare vis in care apare noroi

1
12158
Noroi Sursa: andreea-verde.blogspot.com

Interpretarea viselor in care apare noroi. Atunci cand visezi noroi inseamna ca vei deveni in cele din urma bogat dar trebuie sa depui multe eforturi, mai ales daca visezi ca tu stai in noroi. Acest vis mai simbolizeaza si multe mustrari de constiinta, pareri de rau, o stare emotionala proasta, dar si acceptarea unor griji, a unor adevaruri despre propria persoana. De multe ori noroiul din vis poate sa simbolizeze mizerie, cat si dificultati serioase, iar atunci cand visezi ca te acoperi de noroi inseamna ca vei avea parte de saracie.

Noroi Sursa: andreea-verde.blogspot.com
Noroi
Sursa: andreea-verde.blogspot.com

Cand visezi ca tu cazi in noroi inseamna ca dusmanii uneltesc impotriva ta, se fac comploturi pentru a te indeparta, iar daca te visezi pe tine in noroi inseamna ca vei face mari eforturi ca sa aduni avere, insa in cele din urma vei reusi. Daca visezi noroi in casa inseamna ca ai parte de afaceri sigure iar atunci cand visezi ca intri in el inseamna ca ai parte de curatenie sufleteasca.

Cand visezi ca esti impotmolit in noroi inseamna ca vei atrage multumirea celor din jur iar daca visezi ca esti murdar de noroi inseamna ca de fapt sanatatea unei persoane dragi tie este in pericol. Daca visezi ca esti murdar de noroi pe picioare inseamna ca vei avea parte de multa rusine, de o boala probabil, de discordie, iar daca visezi ca ai noroi pe picioarele goale inseamna ca vei avea parte de multe nemultumiri, de necazuri.

Citește și:  Interpretare vis in care apare amurg

Daca visezi ca te scufunzi in noroi inseamna ca vei avea parte de cheltuieli multe insa fara nici un rost iar atunci cand visezi ca te uiti la noroi care se scurge dintr-un deal inseamna ca vei avea parte de bucurii in familie. Cand visezi ca scoti apa din noroi inseamna multa bucurie deoarece te vei imbogati, iar daca in vis te tavalesti in noroi inseamna ca sanatatea ta este in pericol si este posibil sa ai parte de o schimbare mare la locul de munca.

Daca visezi ca treci prin noroi este semn rau iar daca visezi ca umbli cu noroi inseamna boala. Atunci cand visezi ca esti plin de noroi inseamna ca vei primi o veste rea iar in cazul in care visezi foarte mult noroi inseamna ca vei avea parte de un mare necaz.

Nu uita să distribui dacă ți-a plăcut:
Loading...

1 COMENTARIU

  1. Eu am visat ca am fost improscata cu noroi. Am uitat visul binenteles. A doua zi am primit de la biroul principal unde muncesc un act aditional la contractul meu de munca foarte nefavorabil fara sa fiu anuntata de schimbare in prealabil. Un soc adevatat. Ulterior mi-am adus aminte de vis. Am fost uimita de interpretatea noroiului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.