Compatibilitatile pe toate planurile pentru zodia Scorpion

0
91
Compatibilitatile pe toate planurile pentru zodia Scorpion

Nativii din zodia Scorpion reprezinta poate categoria cea mai ascunsa, misterioasa, plina de surprize si trainica a zodiacului. Acesti nativi par sa aiba adevarate probleme de compatibilitate mai ales atunci cand intra in contact cu oameni lipsiti de motivatie sau de putere ori credinte spirituale. Insa in alte contexte, precum in cel de interes financiar sau altele se pare ca pot crea relatii destul de stranse, mai ales daca este vorba de propriul lor interes.

Nativii din zodia Scorpion au o compatibilitate generala foarte buna cu zodiile din acelasi semn de apa si anume Pesti si Rac. Ei pot crea o relatie minunata si atunci cand lucreaza impreuna dar si atunci cand vor sa construiasca o familie. Scorpionii si Racii au in comun nemurirea spirituala, dar si legatura constienta cu realitatile interioare. Ei vor sti ce anume sa aplice in orice vis pentru ca acesta sa devina realitate, iar Racii se vor simti profund ocrotiti si miscati de catre Scorpioni, acestia fiind pentru ei si perechea ideala.

zodia Scorpion

Pe de alta parte se mai poate spune si ca perceptia pe care ambele zodii o au asupra vietii ca si intreg le poate concretiza relatia ca fiind una trainica, stransa, dandu-le si un apetit pentru lucruri mai cuprinzatoare. Cuplul Pesti si Scorpion par sa aiba de asemenea lucruri multe in comun, pe care ar trebui totusi sa le trateze cu mai mult interes.

Aici poate sa apara o problema si anume faptul ca daca Pestii nu stiu sa accepte dorinta de interiorizare a Scorpionilor si sa accepte faptul ca acestia nu prea obisnuiesc sa isi deschida inima, e posibil sa apara reale probleme. Insa Pestii si Scorpionii au in comun cautarea avida a misterului, a tainelor vietii, pot face impreuna salturi importante catre oportunitate si in plus au ambitie si dorinta de schimbare atunci cand este cazul.

O compatibilitate foarte slaba pe plan general a nativilor din zodia Scorpion este cu nativii din zodia Varsator, Leu si Taur. Chiar daca Varsatorii pot uimi adesea cu creativitatea lor spirituala care le hraneste dorul de absolut al Scorpionilor se pare ca uranienii sunt mult prea detasati si prea absenti de pe pamant pentru acesti Scorpioni care solicita o prezenta de spirit permanenta.

Citește și:  Trasaturile fizice ale zodiei Fecioara

Totusi ei se vor intelege de minune pe plan emotional mai ales pentru ca Varsatorii stiu sa sprijine, sa dea sfaturi bune, sunt intelepti atunci cand doresc intr-adevar sa faca bine cuiva. Pe plan profesional nativii din zodia Scorpion se vor intelege foarte bine cu nativii din zodia Leu, chiar daca acestia nu au o compatibilitate generala tocmai buna. In plus ei au in comun onestitatea in exprimarea de sine si dorinta de desavarsire radianta cat si reamintirea de cunoastere, ceea ce ii va face sa isi atinga telul in ceea ce priveste cariera.

Pe plan financiar nativii din zodia Scorpion au o compatibilitate excelenta cu nativii din zodia Sagetator, pe acestia unindu-i mai ales fraternitatea de idealuri care le poate inalta eforturile individuale.

Scorpion

Relatia perfecta pe plan familial, a cuplului cat si a casniciei sau parteneriatelor in general, a nativilor din zodia Scorpion, este cu cu cei din zodia Taur, acestia pot manifesta impreuna o supunere perfecta de emotii, insa si o capacitate de supunere si mentinere in sine. Totusi pe planul creatiei, al artei in general, echipa ideala o fac Scorpionii cu nativii din zodia Pesti, impreuna cu ei pot crea un spectacol ideal, deoarece ei reusesc sa transmita impreuna o presiune interioara care se canalizeaza in cele mai profunde rezultate.

Pe plan spiritual se pare ca nativii din zodia Scorpion au o compatibilitate foarte buna cu nativii din zodia Rac si Balanta. Acestia vor fi foarte buni prieteni, insa trebuie sa uite de orice fel de relatie de iubire, deoarece aceasta nu va merge pentru multa vreme.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.