Pietre pretioase pentru Taur

0
907
Aventurin

Nativii din zodia Taurului se numara printre cele mai statornice si perseverente persoane, iar pietrele pretioase pentru Taur au efecte benefice asupra nativilor care le poarta.

Taurului ii place sa traiasca o viata simpla, caracterizata prin armonie si liniste. Insa, daca uneori Taurul este cel mai pasnic, exista si situatii in care incapatanarea este cuvantul care il caracterizeaza cel mai bine. Daca se hotaraste asupra unui lucru, cu greu ideile si convingerile sale vor mai putea fi schimbate.

Nativii din zodia Taur sunt persoane cu o viata culturala fructuoasa, iubesc arta, cultura si natura si aspira catre confortul absolut.

cuart roz

Persoanele care s-au nascut sub incidenta acestui Semn zodiacal sunt sensibile, de aceea, dupa cum am mentionat si anterior, pietrele pretioase asociate acestei Zodii au rolul de a proteja nativii din Zodia Taurului.

Piatra pretioasa principala specifica acestei zodii este aventurinul. Aventurinul face parte din familia cuartului si se regaseste intr-o varietate de culori, cele mai populare fiind verdele, albastrul si maronul. Aventurinul este piatra pretioasa care alunga energiile negative si creste pozitivismul si optimismul persoanei care o poarta in calitate de talisman. Mai mult decat atat, aceasta piatra pretioasa ajuta la cresterea increderii in propriile forte, dezvolta imaginatia si creativitatea. Este o piatra foarte des folosita de catre cei care participa la jocuri de noroc, fiind considerata o adevarata piatra pretioasa purtatoare de noroc.

Citește și:  Elementele in astrologie

O alta piatra pretioasa caracteristica nativilor din Zodia Taur este cuartul roz. Aceasta are puteri miraculoase asupra mintii si trupului, fiind piatra care ii apara pe sensibilii Tauri de eventualele boli. Si cuartul roz este o piatra pretioasa care dezvolta creativitatea, fiind in acelasi timp potrivita si persoanelor romantice.

Safir

Safirul este o alta piatra pretioasa caracteristica acestui Semn zodiacal. Safirul poate fi purtat in combinatie cu piatra pretioasa caracterizata anterior, intarind proprietatile acesteia. Safirul are un efect calmant asupra celui care il poarta si imbunatateste relatiile interpersonale.

Granitul reprezinta o alta piatra caracteristica acestei zodii. Acesta imbunatateste dezvoltarea personalitatii si caracterului unei persoane, ajutand in acelasi timp la urmarea ideilor si atingerea scopurilor.

Asadar, alegeti piatra pretioasa care vi se potriveste pentru a profita de efectele sale miraculoase.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.