Interpretare vis in care apar gene

0
8179
Interpretare vis in care apar gene

Interpretarea viselor in care apar gene. Atunci cand visezi gene inseamna ca esti constient de partea sensibila din tine sau mai bine spus de partea feminina, indiferent ca este vorba despre visul unui barbat sau despre visul unei femei.

Insa daca visezi gene inseamna ca vei avea parte si de mult succes si destinul iti este favorabil, aducandu-ti mult noroc in viitorul apropiat, iar daca visezi ca iti cresc genele incet inseamna ca esti un om subtil, elegant, nu te exprimi niciodata vulgar si dai dovada de rafinament.

Atunci cand visezi ca iti cad genele inseamna ca vei avea multe probleme de comunicare cu cei din jur, nu vei reusis a te faci inteles si nici acar observat, la fel ca si atunci cand visezi ca ti se desprind genele.

gene feminine

In acelasi timp acest vis mai inseamna si ca iti pierzi din farmec, nu mai poti atrage ca odinioara insa daca visezi ca iti cade o singura geana inseamna ca vei avea parte de multe lucruri bune in viitorul apropiat.

Citește și:  Interpretare vis in care esti inconjurat de serpi veninosi

In cazul in care visezi gene lungi inseamna ca atragi foarte mult persoanele de sex opus, ai un sarm aparte, sensibilizezi din punct de vedere sexual, esti mereu o aparitie misterioasa si plina de farmec. In plus fizicul te ajuta mereu sa obtii ceea ce ti-ai propus.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.