Interpretare vis în care apare un gard

0
16416
Interpretare vis in care apare un gard

Atunci când visezi un gard pe care trebuie să urci înseamnă că vei avea parte de multe piedici în viață, nu ai puterea necesară de a finaliza ceea ce ai început și, desigur, stagnezi, rămâi pe loc, ceea ce îți produce o mare dramă sufletească.

Puteți consulta și simbolurile pentru cuvintele „zid”, „perete”, „cetate”.

Atunci când visezi că ești înconjurat de un gard și trebuie să găsești o cale de ieșire înseamnă că cineva îți limitează șansele în viață, te limitează, nu te lasă să te exprimi, trebuie să suporti multe critici, îți asumi multe compromisuri, nu ai puterea de a acționa după propriile tale gânduri.

gard

Dacă visezi că ești înconjurat de un gard și nu poți deloc să ieși, ești închis, te simți izolat, incarcerat, însă te simți calm, sentimentul dat de vis este unul de liniște, înseamnă că te simți în viața de zi cu zi foarte protejat, însă ești deosebit de protector cu cei din jur, îi acaparezi cu grijă ta dusă la extrem sau cineva din apropierea ta manifestă acest comportament.

Gardul complet închis în care te visezi că ești mai arată și faptul că trebuie să iei o pauză, să te detasezi de tot și toate și să nu îi mai lași pe cei din jur să te stingherească cu problemele lor, trebuie să ai grijă și de propria persoană.

Tot în acest context se mai poate face referire și la faptul că ești mult prea stresant cu cei din jur, iar din cauza agitației vrei să te controlezi și mai mult și mai bine, vrei să ai parte de intimitatea ta, fără să mai implici și alți oameni.

Dacă visezi un gard care te înconjoară și te simți foarte stânjenit, frustrat, neliniștit, înseamnă că ești o persoană vulgară, nu dai dovadă de omenie, vrei să ai totul pentru tine, ești autoritar, controlezi tot ceea ce te înconjoară, ești fricos și crezi că cei din jur vor să te fure mereu, totul concretizându-se într-o stare de paranoia, dusă poate chiar la extrem, ajungând până la posesivitate față de lucruri și persoane.

Citește și:  Interpretare vis în care apare o geantă

Atunci când visezi că construiești un gard sau că treci peste el înseamnă că vei reuși să-ți găsești în curând liniștea sufletească, poate chiar te îndrăgostești și pui bazele unei relații frumoase, de durată, plină de afecțiune, iar la locul de muncă ai foarte multe satisfacții.

În cazul în care visezi că vrei să sari peste acel gard și el cade, se prăbușește peste tine sau odată cu tine înseamnă că vei avea o mare dispută cu partenerul de viață.

gard

Gardul din vis mai poate însemna și faptul că vrei să ieși dintr-o mare dificultate în care ai intrat singur, iar dacă este un gard făcut din lemne sau nuiele uscate și subțiri înseamnă că vei avea parte de sărăcie.

În cazul în care visezi un gard pe care îl faci tu încet înseamnă că vei progresa încet dar sigur, vei avea parte de multe bogății, iar atunci când visezi că sari peste un gard înseamnă că succesul va fi de partea ta și vei obține numai laude la locul de muncă.

Pe lângă semnificațiile generale ale unui gard în vis, nu uitați să luați în considerare și alte elemente din vis. De exemplu, tipul de material din care este făcut gardul, dacă este un gard nou sau vechi, sau dacă interacționați în vreun fel cu el, toate acestea pot adăuga straturi suplimentare de înțeles.

De asemenea, emoțiile și sentimentele pe care le ai în legătură cu gardul în vis sunt de asemenea cruciale pentru o interpretare corectă. S-ar putea să simți securitate sau, dimpotrivă, să te simți îngrădit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.