Interpretare vis in care apare un gard

0
15948
Interpretare vis in care apare un gard

Interpretarea viselor in care apare un gard. Atunci cand visezi un gard pe care trebuie sa urci inseamna ca vei avea parte de multe piedici in viata, nu ai puterea necesara de a finaliza ceea ce ai inceput si desigur stagnezi, ramai pe loc, ceea ce iti produce o mare drama sufleteasca.

Puteti consulta si simbolurile pentru cuvintele „zid”, „perete”, „cetate.

Atunci cand visezi ca esti inconjurat de un gard si trebuie sa gasesti o cale de iesire inseamna ca cineva iti limiteaza sansele in viata, te limiteaza, nu te lasa sa te exprimi, trebuie sa suporti multe critici, iti asumi multe compromisuri, nu ai puterea de a actiona dupa propriile tale ganduri.

Daca visezi ca esti inconjurat de un gard si nu poti deloc sa iesi, esti inchis, te simti izolat, incarcerat, insa te simti calm, sentimentul dat de vis este unul de liniste inseamna ca te simti in viata de zi cu zi foarte protejat, insa esti deosebit de protector cu cei din jur, ii acaparezi cu grija ta dusa la extrem sau cineva din apropierea ta manifesta acest comportament.

Gardul complet inchis in care te visezi ca esti mai arata si faptul ca trebuie sa iei o pauza, sa te detasezi de tot si toate si sa nu ii mai lasi pe cei din jur sa te stinghereasca cu problemele lor, trebuie sa ai grija si de propria persoana.

gard

Tot in acest context se mai poate face referire si la faptul ca esti mult prea stresant cu cei din jur, iar din cauza agitatie vrei sa te controlezi si mai mult si mai bine, vrei sa ai parte de intimitatea ta, fara sa mai implici si alti oameni.

Citește și:  Interpretare vis in care apare domino

Daca visezi un gard care te inconjoara si te simti foarte stingher, frustrat, nelinistit inseamna ca esti o persoana vulgara, nu da dovada de omenie, vrei sa ai totul pentru tine, esti autoritar, controlezi tot ceea ce te inconjoara, esti fricos si crez ca cei din jur vor sa te fure mereu, totul concretizandu-se intr-o stare de paranoia, dusa poate chiar la extrem, aungand pana la posesivitate fata de lucruri si persoane.

Atunci cand visezi ca construiesti un gard ori ca treci peste el inseamna ca vei reusi sa iti gasesti in curand linistea sufleteasca, poate chiar te indragostesti si pui bazele unei relatii frumoase, de durata, plina de afectiune, iar la locul de munca ai foarte multe satisfactii. In cazul in care visezi ca vrei sa sari acel gard si el cade, se prabuseste peste tine sau odata cu tine inseamna ca vei avea o mare disputa cu partenerul de viata.

Gardul din vis mai poate insemna si faptul ca vrei sa iesi dintr-o mare dificultate in care ai intrat singur, iar daca este un gard facut din lemne sau nuiele uscate si subtiri inseamna ca vei avea parte de saracie. In cazul in care visezi un gard pe care il faci tu incet inseamna ca vei progresa incet dar sigur, vei avea parte de multe bogatii iar atunci cand visezi ca sari un gard inseamna ca succesul va fi de partea ta si vei obtine numai laude la locul de munca.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.