Interpretare vis in care apare lana

0
4676
Lana Sursa: komfortbebe.blogspot.com

Interpretarea viselor in care apare lana. Atunci cand visezi lana inseamna ca vei avea parte de un trai linistit, nu vei avea nici un fel de problema, vei avea o senzatie de ocrotire, chiar daca aceasta poate fi doar aparenta. Consultati si simbolul pentru cuvantul „ata” sau „fir”. Ata este simbolul pentru fericire, pentru pace in suflet, aratand si faptul ca veti fi avansat la locul de munca, veti avea parte de mult respect si veti fi tratat ca un/o adevarat/a domn/doamna mai ales daca lana apare neintrerupta in vis.

Lana Sursa: komfortbebe.blogspot.com
Lana
Sursa: komfortbebe.blogspot.com

Atunci cand visezi ca ai lana sau lucruri confectionate din lana inseamna ca vei avea parte de o situatie financiara mult mai buna, daca ai lana bogata in casa inseamna ca te vei bucura de o familie fericita, stransa, unita, si de multa intelegere. In cazul in care visezi ca depeni lana inseamna ca vei avea foarte multe probleme financiare poate chiar devii sarac si nu-ti vei mai reveni deloc, ajungi sa muncesti din greu iar daca visezi ca cumperi lana inseamna ca nu-ti va iesi o afacere, daca vrei sa cumperi sau sa vinzi ceva trebuie sa fii foarte atent deoarece e posibil sa fii inselat.

Atunci cand viseiz un fir de lana inseamna ca cineva iti pune foarte multe piedici la locul de munca tocmai pentru a nu mai putea avansa, lucrurile de lana mai ales hainele care iti apar in vis reprezinta mult succes pe toate planurile mai ales pa plan financiar iar daca visezi ca imbraci lucruri de pana inseamna ca destinul iti va fi favorabil, te vei bucura de multa intelegere si vei fi fericit, daca visezi hainele de lana de pe tine inseamna ca cineva te vorbeste de rau, ori te cearta, sau iti atrage atentia, te umileste in public, te jigneste si iti aduce multe tradari. Daca visezi manusi de lana inseamna ca tocmai ti s-au deschis ochii pentru a rezolva o problema, ajungi la o intelegere cu cei din jur. Daca visezi ca rasucesti lana inseamna ca vei avea multe pierderi financiare iar daca visezi ca o invarti pe mana inseamna ca trebuie sa ai mai multa grija cu sanatatea ta deoarece e posibil sa te imbolnavesti foarte tare. In cazul in care visezi ca invarti lana de pe o mana pe alta inseamna ca vei merge intr-o calatorie din care nu vei avea nici un folos.

Cand visezi ca rupi un cordon din lana inseamna ca vei avea un mare ghinion, ramai falit in urma unei afaceri proaste, stofa de lana din vis inseamna ca vei avea parte de noi cunostinte, te imprietenesti cu multi oameni simpatici, daca visezi ca torci lana inseamna ca te vei imbolnavi iar daca visezi ca te uiti la lana inseamna ca esti un om liber, independent, atragi multa iubire in jurul tau si oferi la randul tau. Atunci cand visezi multa lana adunata inseamna ca vei avea noroc iar daca visezi ca o aduni tu, o infasori este semn mare de ghinion, deoarece invarti norocul si nu-l lasi sa curga asa cum trebuie, e posibil sa te si imbolnavesti. O gramada mare de lana mai prevesteste si faptul ca cei dragi vor fi foarte atenti cu tine, te vor iubi, respecta si rasfata, te vor intelege si ajuta in orice situatie.

Citește și:  Interpretare vis in care apare un cuier

Atunci cand o fata sau o femeie viseaza ca toarce lana ori o rasuceste pe mana inseamna ca va avea parte de foarte multe nenorociri, nimic nu ii va merge bine si se poate sa aiba si grave probleme de sanatate, fiind posibil sa uca si multe lipsuri materiale, sa nu aiba cu ce se descurca in viata de zi cu zi. Cel mai bun vis in care apare lana este acela in care vezi o gramada mare aratand si faptul ca e posibil sa ti se mareasca salariul sau sa primesti un loc de munca mult mai bun, poate chiar iti largesti orizonturile de interes.

Atunci cand visezi o blana cu lana inseamna ca cineva vrea sa iti faca rau din umbra, trebueis a fii mai precaut, sa nu te lasi pacalit iar daca visezi o haina de blana cu lana inseamna ca vei avea parte de foarte multa inventivitate, ai multa imaginatie, idei multe si bune, ceea ce te va ajuta foarte mult la locul de munca. Daca visezi ca torci lana inseamna ca trebuie sa te chinui foarte mult ca sa poti avea cat de cat succes in afaceri sau in treburile pe care le faci zilnic, iar daca visezi ca te imbraci in lana inseamna ca norocul este de partea ta in toate. Un vizon de lana inseamna ca vrei sa ai mai multi bani, nu te multumesti cu putin si esti un om snob, uneori foarte lacom, vrei totul numai pentru tine, nu te multumesti nici daca ai foarte multe.

Din punct de vedere psihologic se spune ca atunci cand visezi ca ai lana inseamna ca esti un om calm, iti place sa ai o vata linistita, modesta, sa nu duci lipsa de nimic insa nici sa ai prea mult belsug in casa, esti senin, mereu bun cu cei din jur, intelept, ai prieteni putini si buni, te intelegi foarte bine cu membrii familiei tale, iar ceea ce primeaza in viata ta este armonia si implinirea spirituala si in nici un caz partea materiala. In acest context mai putem intersecta si dorinta de confort psihic, nevoia de toleranta si de simpatie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.