Interpretare vis in care apare trifoi sau potcoava sau alt element al norocului

0
1426
Interpretare vis in care apare trifoi sau potcoava sau alt element al norocului

Interpretarea viselor in care apare trifoi sau potcoava sau alt element al norocului reflecta in cea mai mare parte evenimente norocoase in viata ta, releva faptul ca o sa beneficiezi de o perioada in care o sa ti se implineasca o gramada de lucruri bune.

Daca visezi ca iti apare un trifoi in fata atunci in viata reala este posibil sa ai un noroc foarte mare care se poate concretiza in foarte multe lucruri – in bani, in bunuri, in relatii foarte avantajoase sau in orice altceva care iti aduce un plus in viata.

potcoava

Visul in care vezi un trifoi reflecta faptul ca in realitate o sa iti iasa in curand afacerea propusa sau vei demara proiectul la care ai visat atat de mult.

La fel se poate spune si in cazul unui post superior si mai bine platit, ori vei da peste cineva care o sa te ajute exact la momentul potrivit. Daca in viata reala te simti intr-un impas in legatura cu slujba sau cu vreo finantare pentru un obiectiv important nu este cazul sa disperi deoarece visul acesta este un semn ca ajutorul va veni chiar la timp si totul iti va reusi pe deplin.

Daca situatia ta materiala este precara in momentul de fata atunci visul in care vezi trifoi semnifica faptul ca o sa iti recapeti statutul miraculos si bunastarea va intra din nou in casa ta.

Daca in realitate esti deja o persoana instarita atunci visul te anunta ca o sa primesti o mostenire sau o sa castigi neasteptat un mare privilegiu.

Daca visezi o potcoava este un semn de noroc aproape in toate ipostazele, semnifica faptul ca o sa primesti stiri imbucuratoare in curand, ceva se va intampla si iti va umple ziua de bucurie.

Daca in realitate doresti sa schimbi o situatie neconforma in viata ta atunci visul in care vezi o potcoava este un semn ca trebuie sa te pregatesti deoarece in curand o sa apara oportunitatea mult asteptata, va sosi vestea cea mare care iti va schimba viata.

Citește și:  Interpretare vis in care te intalnesti cu mama sau tata

Daca visezi asa ceva atunci in cel mai sigur mod zilele ti se vor lumina, ce nu ti-a mers pana acuma, de aici incolo va merge ca pe roate, relatiile care nu ti-au mers isi vor reintra in normal, daca te-ai certat cu cineva atunci visul te anunta ca impacarea este aproape.

Daca visezi ca iti apare o potcoava intoarsa atunci nu este prea bine, este semn de ghinion, mai bine sa nu te apuci de nimic serios in urmatoarea perioada caci se spune ca un asemenea simbol este o piaza rea, anunta ghinioane multe.

plantatie de trifoi

Visul in care iti apare o potcoava mai poate sa semnifice si faptul ca te vei logodi in sfarsit, in multe interpretari se spune ca un asemenea vis are o legatura mare cu logodna sau relatiile sentimentale care incep sa prinda contur sau sa se concretizeze in casatorie fericita.

Daca visezi un as la carti de joc inseamna ca iti va reusi ceva, o sa ai mare noroc sa iti iasa o afacere pe care o credeai pierduta. De asemenea, a vedea un as de rosu simbolizeaza reusita unei relatii sau faptul ca te vei indragosti in curand.

Daca este asa de verde atunci este un semn de afaceri bune iar daca visezi un as de ghinda inseamna ca o sa ai relatii foarte bune cu oameni puternici, oameni de stat sau cu functii inalte.

In cazul in care visezi un as de caro este un semn de bani multi, o sa castigi foarte multi bani intr-un timp foarte scurt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.