Interpretare vis in care apare un fir

0
4541
Interpretare vis in care apare un fir

Interpretarea viselor in care apare un fir. Atunci cand visezi un fir inseamna ca vei avea un mare necaz iar daca acesta este alb inseamna ca vei avea parte de o scurta calatorie.

Daca visezi ca aduni fire inseamna ca de fapt tii in tine un secret care nu-ti da pace iar daca visezi un fir de alta culoare inseamna ca vei avea parte de realizari in afaceri. Un capat de fir in vis reprezinta faptul ca vei putea avea necazuri daca incerci sa patrunzi intr-o relatie secreta, mai ales daca te bagi acolo unde nu-ti fierbe oala, te implici in treburile altora iar un fir de argint inseamna ca ai parte de o invidie, e posibil ca cei din jur sa vrea sa iti faca rau, dar se vor chinui degeaba, pentru ca nu le va reusi nici un plan de a te compromite.

Atunci cand visezi un fir de ata inseamna ca ai multi dusmani iar daca visezi un fir de ata foarte lung inseamna ca te vei intoarce la ceva.

In cazul in care visezi un fir de ata mai scurt acesta simbolizeaza scaparea de griji si cand visezi un fir de aur inseamna ca vei avea parte de un succes insa obtinut prin intrigi, un fir de aur in caseta inseamna ca vei fi un om linistit iar atunci cand visezi un fir de bumbac inseamna ca vei reusi sa eviti discutiile lungi care nu au nici o noima alaturi de persoana iubita, implicit vei evita si certurile care se ivesc.

Citește și:  Interpretare vis in care apare un ospiciu

Un fir de lana inseamna ca o persoana anume iti pune bete in roate la locul de munca si daca visezi ca depeni un fir inseamna ca vei reusi sa afli un secrt care de multa vreme te interesa.

ata

Atunci cand visezi ca tii in mana un fir de matase inseamna ca vei fi deceptionat de cel pe care il iubesti si daca visezi un fir de bobina inseamna ca ai parte de afectiune care va dura multa vreme deoarece vine din partea unei persoane stabile.

Un fir incurcat in vis mai inseamna si un necaz foarte dificil, un chin care da peste tine si trebuie sa lasi la o parte incapatanarea ca sa poti trece mai departe iar daca visezi un fir mare inseamna ca vei avea parte de griji, de multe invidii din partea dusmanilor, trebuie sa incerci sa acorzi mai multa consideratie celor din jurul tau, sa fii mai empatic si sa lasi orgoliul la o parte.

In cazul in care visezi un fir rosu inseamna ca ai o nevoie disperata de afectiune si de dragoste iar daca visezi un fir rupt inseamna ca vei avea parte de nenorociri, de vreme ce un fir taiat in vis inseamna multe intrigi si mister, ori poate intreruperea unei activitati voite, sau nefinalizarea unui plan, proiect inceput de mult.

Atunci cand visezi un fir de ata se mai spune si ca trebuie sa incerci sa lasi la o parte grijile si sa te axezi pe locul tau de munca deoarece dusmanii sunt cu ochii pe tine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.