Interpretare vis in care apare o alee

0
1735
Interpretare vis in care apare o alee

Interpretarea viselor in care apare o alee. Daca visezi o alee inseamna ca vei porni pe un drum plin de nesiguranta, pe care nu il poti banui si la care nu te asteptai, daca aleea este intunecata inseamna ca te afli intr-o dilema din care nu poti iesi, sau nu stii cum sa iesi, nu stii pe cine sa asculti, cui sa dai crezare si nici in ce directie sa o iei.

Daca aleea este infundata in vis atunci inseamna ca esti prins intr-o capcana, ai prea multe obstacole in fata ta sau ca te afli intr-o situatie fara iesire, posibil ai o relatie care te frustreaza, care iti limiteaza libertatea, nu te lasa sa iti dezvolti personalitatea, ai un mod de viata care nu te avantajeaza sau ai o slujba care iti aduce pagube.

Daca visezi ca te urmareste un om rau pe o alee atunci inseamna ca urmeaza sa fii prins intr-o situatie rusinoasa, care va aparea in viata ta, vei avea parte de nenorociri, poate ca cineva vrea sa iti strice reputatia sau pur si simplu sa te vorbeasca de rau deoarece te invidiaza.

Daca te visezi mergand singur pe o alee inseamna ca vei avea parte de certuri cu persoana iubita iar daca mergi pe o alee si aceasta se infunda la un moment dat inseamna ca nu vei putea sa iti organizezi planurile. Aleile mai sunt vazute si ca locuri ideale in care vrem sa ne plimbam ca sa putem medita, motiv pentru care poate insemna in vis si dorinta de izolare, de singuratate, de meditatie asupra sufletului.

alee

In acelasi timp daca visezi o alee inseamna ca vei avea viata fericita insa numai daca este impodobita cu arbori frumosi infrunziti si inverziti, inseamna ca vei avea o viata bogata si nu vei duce lipsa de nimic. Daca aleea este plina de pietris inseamna ca vei avea dificultati materiale, iar daca fugi pe ea inseamna ca vei avea o serie de planuri care nu iti vor reusi.

Citește și:  Interpretare vis in care apare o adoptie

Atunci cand visezi o alee cu copaci uscati de o parte si de alta, sau fara frunze, inseamna ca vei avea parte de necazuri, cauzate fiind de persoane care nu stiu sa fie recunoscatoare fata de tine, vei fi dezamagit de cei care te inconjoara, poate chiar de cele mai dragi fiinte.

Daca mergi in vis pe o alee plina de zapada inseamna ca e posibil ca in curand sa te imbolnavesti insa boala aceasta iti va trece repede iar apoi vei fi sanatos pentru o lunga perioada de timp. O plimbare pe alee in vis in timp ce ploua inseamna ca vrei sa fii foarte bogat, sa te realizezi in viata din punct de vedere material insa succesul nu va fi de partea ta, nu vei avea parte de nimic, poate doar de strictul necesar, cu care sa te descurci foarte modest.

In cazul in care visezi ca mergi pe o alee cu mai multi prieteni sau cu oameni cunoscuti si plimbarea iti da un sentiment placut, inseamna ca vei avea parte de cinste, cei dragi iti vor fi alaturi in luarea unor decizii, te vei bucura de sprijinul unor oameni care te ajuta sa ajungi acolo unde ti-ai propus. In cazul in care visezi un om care fuge pe o alee inseamna ca vei pierde o persoana draga, nu neaparat in favoarea mortii, dar poate ca aceasta sa plece departe de tine.

Daca visezi ca mergi pe o alee si aceasta nu se mai termina inseamna ca nici tu nu vei reusi sa iti implinesti destinul si in nici un caz nu iti vei atinge scopurile in viata. Trebuie doar sa te multumesti cu ce ai deoarece pentru mai mult inca nu este vremea sau pur si simplu bogatia nu este facuta pentru tine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.