Interpretare vis in care apare intuneric

0
11264
Interpretare vis in care apare intuneric

Interpretarea viselor in care apare intunericAtunci cand visezi ca este foarte intuneric inseamna ca e posibil sa te bagi singur in bucluc, insa intunericul din vis reprezinta de cele mai multe ori frica ta fata de ceea ce nu stii, teama absurda in fata a ceea ce nu ni se arata.

Pe de alta parte atunci cand visezi intuneric sau totul negru se mai poate spune si ca esti debusolat in viata reala, nu stii pe ce drum sa o mai iei, esti descumpanit, ai senzatia ca totul se sfarseste, te afli in fata unei imposibilitati de a mai face ceva.

Intunericul din vis mai arata si faptul ca nu esti sigur pe tine, tocmai pentru ca nu te cunosti si nici nu te apreciezi suficient, nu ai incredere in propriile tale forte, ti-e frica sa incerci ceva nou, insa intunericul sugereaza si tainele tale, secretele pe care le ai fata de cei din jur sau pe care cei din jur le au fata de tine.

Citește și:  Interpretare vis in care apare un tunet

silueta in intuneric

Atunci cand visezi ca esti prins in bezna inseamna si ca trebuie sa incerci sa depasesti singur unele obstacole, unele pericole, inunericul fiind poate chiar acele parti din tine care nu iti sunt accesibile sau poate chiar ratiunea ta intunecata care nu vrea sa iasa din cutia mica in care s-a inchis.

In cazul in care visezi ca orbecaiesti prin intuneric inseamna ca vrei sa gasesti o varianta la problemele tale cu orice pret, vrei sa speri ca nu totul e sfarsit, ai puterea necesara sa infrunti primejdiile din jur, insa esti confuz, nu prea stii pe ce anume sa calci, totul ti se pare incert si ai vrea sa faci ceva ca sa schimbi aceasta stare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.