Interpretare vis in care apare un turbat

0
912
Interpretare vis in care apare un turbat

Interpretarea viselor in care apare un turbat. Atunci cand visezi un caine turbat, la nivel general in traditia romneasca se spune ca vei avea mari satisfactii in viata de zi cu zi si nu vei duce lipsa de nimic.

In unele traditii cainele este vazut asemeni unui dusman mai ales daca acesta este de dimensiuni mari, iar in momentul in care il visezi turbat inseamna ca dusmanii tai vor innebuni si vei scapa de ei, nu vei mai avea probleme si nimeni nu iti va pune bete in roate atuncic and vrei sa faci ceva.

In cazul in care visezi un caine mic turbat, acesta este echivalentul unui prieten foarte bun, care iti ia apararea in orice imprejurare insa daca acesta este turbat inseamna ca va avea o problema si nu va mai putea sa te ajute, fiind poate momentul sa ii dai si tu o mana de ajutor si sa il scoti din impas.

Citește și:  Interpretare vis in care apare un sarpe

Daca visezi mai multi caini turbati inseamna ca vei avea noroc si oamenii rai din apropierea ta vor disparea iar daca visezi ca esti gonit de caini turbati inseamna ca vei intelege ca grupul de prieteni in care te afli nu te ajuta deloc si te influenteaza negativ si te decizi sa ii parasesti, sa iti faci alti prieteni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.