Interpretare vis in care apari alaturi de o persoana draga si este vie desi a murit

0
26085
Interpretare vis in care apari alaturi de o persoana draga si este vie desi a murit

Interpretarea viselor in care apari alaturi de o persoana draga si este vie desi a murit se refera in general la aparitia unor probleme vechi, ilustreaza o conexiune cu trecutul si prevesteste evenimente ce par la prima vedere inedite insa au o legatura cu persoane sau cu aspecte ce tin de trecut.

Daca visezi ca esti langa o persoana care a murit inseamna ca in viata reala o sa te lovesti de o trasatura comuna sau un aspect definitoriu pe care il remarci in vis la persoana respectiva.

De multe ori asemenea vis atrage atentia la defectele pe care s-ar putea sa le ai si sunt relevate la persoana din vis dar se mai poate intampla ca visul sa se refere la un eveniment viitor in masura in care descrie o situatie aparte.

Daca visezi ca esti langa o ruda care a murit atunci s-ar putea ca in viata reala acea persoana sa fi avut de gand sa iti transmita ceva important pentru tine, se poate sa fi fost vorba de aspecte familiale, anumite sarcini sau dorinte pe care nu le-a dus la indeplinire in timpul vietii, tocmai de aceea in vis s-ar putea sa iti transmita codificat niste mesaje.

alaturi de cineva care a murit

Daca in vis auzi ca iti vorbeste dar nu intelegi ce spune s-ar putea sa primesti o veste din departare, nu neaparat o veste care te va umple de bucurie dar in orice caz niste informatii care se vor dovedi utile la un moment dat.

In cazul in care visezi ca esti langa un parinte mort in mare parte poate insemna acelasi lucru doar ca s-ar putea sa aiba o tenta mult mai pronuntata si mai particulara.

Citește și:  Interpretare vis in care primesti un mesaj de la cineva mort

Daca visezi ca esti langa tatal tau care a decedat atunci s-ar putea ca in realitate sa ai nevoie de indrumare in ceea ce faci, este un semn ca trebuie sa apelezi la o persoana cu autoritate pentru a avea un sprijin intr-o activitate sau in orice altceva. Mai ales daca ai unele greutati in profesia ta sau la serviciu este cu atat mai relevant deoarece este un semn ca trebuie sa urmeze o schimbare, s-ar putea sa fie nevoie de o schimbare de directie in ceea ce priveste unele investitii de-ale tale sau pur si simplu de schimbarea mediului sau a locului de munca.

Daca visezi ca esti langa mama ta care a murit s-ar putea ca in viata reala sa ai nevoie de afectiunea cuiva, daca nu esti ancorat(a) inca intr-o relatie sentimentala atunci nu ar strica sa incepi sa iti cauti un partener – o partenera. Aceasta scena reflecta in mare masura lipsa sentimentelor din viata ta, s-ar putea sa te dedici peste masura planului material si sa scapi din vedere exact ce este mai important in viata unui om, adica afectiunea si grija pentru ceilalti.

In cazul in care te visezi alaturi de un var sau o verisoara atunci este posibil ca in realitate sa te lovesti in scurt timp de probleme materiale rezultate in urma lipsei de comunicare sau colaborare cu potentiali parteneri sau colegi de serviciu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.