Interpretare vis in care apare verde

0
15241
Interpretare vis in care apare verde

Interpretarea viselor in care apare verde. Atunci cand visezi verde inseamna ca vei avea parte de o perioada plina de calm, de prosperitate, de fidelitate, dai dovada de simpatie, vei avea o perioada odihnitoare. In aceeasi ordine de idei, atunci cand visezi venin verde acesta nu reprezinta altceva decat moarte.

Cand visezi un arbore verde inseamna ca vei avea parte de cinste, de onoare, de multe bogatii la care nici macar nu te asteptai, iar un camp verde in vis inseamna ca primesti o invitatie placuta de la cineva drag.

vegetatie verde pe o insula

Verdele deschis din vis reprezinta multa veselie iar daca visezi exces de verde inseamna ca personalitatea pe care o ai, ai reusit sa o dobandesti prin mult efort, multa munca, pentru a putea ajunge la succesul din prezent. Atunci cand visezi fasole verde inseamna ca afacerile pe care le ai sunt prospere si iti vor aduce numai castig iar o frunza verde in vis inseamna ca dorintele ti se vor implini.

Daca visezi grau verde inseamna ca va ploua si vei fi plin de belsug iar daca visezi o haina verde inseamna ca participi la o serie de proiecte care te entuziasmeaza. Atunci cand visezi o holda verde inseamna vreme rea, e posibil sa ai dureri reumatice iar daca visezi iarba verde inseamna ca vei avea sanatate, multa voie buna, insa trebuie sa fii prudent fata de dusman.

Citește și:  Interpretare vis in care apare un cocos

O maslina verde in vis inseamna o stare de sanatate excelenta iar atunci cand visezi obiecte verzi, in general, ele reprezinta prosperitate, poate insanatosire dupa o boala lunga, succes dupa multe ghinioane. Cand visezi ochi verzi inseamna ca vei avea parte de o iubire pasionala iar o padure verde in vis prevesteste tot sanatate lunga, dar mai poate arata si faptul ca esti un om care a iesit din tiparele normale.

vegetatie verde

Daca visezi pamant verde inseamna ca vei avea parte de multa pace si armonie, de bunastare cu cei din jur, iar un peisaj verde inseamna ca vei avea parte de o viata buna in general. Daca in schimb visezi poame neroditoare de culoare verde inseamna ca vei afla de faptul ca sotia ta este sterila.

Patrunjelul verde din vis inseamna ca te vei imbolnavi iar o vale verde inseamna ca situatia financiara ti se va imbunatati si vei avea parte de fericire. De regula, verdele inchis din vis reprezinta amenintare iar un verde cald inseamna noroc in iubire.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.