Interpretare vis în care apare frică

0
6407
Interpretare vis în care apare frică

În cazul în care ai un vis în care simți că îți este frică ori în care încerci să alungi o oarecare teamă, a ta sau a altcuiva, înseamnă că în realitate va trebui să iei anumite decizii cu privire la modul în care rezolvi totul în afaceri, în viața personală și altele. Asta înseamnă și că trebuie să încerci să te înțelegi cu niște persoane pe care poate nu prea le suporti, însă pentru a evita o serie de probleme ar trebui să încerci să le tolerezi.

Frica din vis mai poate prevesti și nenorociri multe, iar dacă simți că ai o mare frică înseamnă că trebuie să ai grijă de inima ta, fie pe planul sănătății, fie pe planul spiritual. În cazul în care visezi că ai frică de apă înseamnă că o mare dezordine în viața ta se apropie, mai ales în familie, vei avea parte de nefericiri.

Când visezi că îți este frică mai înseamnă și că vei avea parte de reușită în relațiile cu persoanele de sex opus, dar parte de ghinion la locul de muncă. Când visezi că tremuri de frică, înseamnă că vei fi protejat de o persoană foarte importantă, influentă, care își oferă ajutorul necondiționat.

Adesea sentimentele visate sau simțite chiar în vis pot să reprezinte o stare reală din viața de zi cu zi, deoarece subconștientul nostru lucrează pe timp de noapte, el ne transmite ceea ce încercăm să ascundem ziua.

În funcție de restul elementelor care apar în vis, ne putem da seama de ce ar trebui să ne ferim în realitate sau ce ar trebui să încercăm să reparăm. Un exemplu în cazul în care visăm că ne este frică de apă înseamnă că ar trebui să încercăm să evităm pe cât posibil contactul cu aceasta, mai ales dacă trebuie să mergem în concediu la mare sau într-o stațiune care implică apă, sau la piscină, etc.

Citește și:  Interpretare vis în care apare o ogradă

Visul reprezintă și o avertizare, deși în puține cazuri se poate aplica. Pe de altă parte, se mai poate spune și că „de ce ți-e frică, de aia nu scapi”, așa cum zice o vorbă din popor, ceea ce ne poate duce și cu gândul la faptul că, dacă visăm că ne este frică de ceva în timpul nopții, ar fi cazul ca pe parcursul zilei să încercăm să ne învingem acea teamă, de oricare natură ar fi ea, ca să putem sta liniștiți apoi.

Un alt context în care mai poate apărea frica mai este și acela în care urmează să avem parte de un eveniment mare, poate un examen, poate predarea unui proiect de final la locul muncii, iar aici frica sugerează doar faptul că ne temem că nu va fi bine, nu suntem siguri pe ceea ce am făcut sau învățat, motiv pentru care în viața de zi cu zi ar trebui să încercăm să ne perfecționăm atunci când avem de finalizat ceva. Mai exact, să facem tot posibilul să ne îndeplinim sarcinile corect, pentru ca apoi să nu mai existe riscul de a fi trasi la răspundere sau de a pierde.

Frica în vis poate simboliza anxietățile, temerile sau incertitudinile pe care le poți experimenta în viața ta de zi cu zi. Aceasta poate indica aspecte ale personalității tale sau situații pe care le găsești intimidante sau copleșitoare. De asemenea, frica în vis poate reprezenta sentimente de vulnerabilitate sau nevoia de a te confrunta cu propriile temeri.

Pentru a înțelege mai bine aceste simboluri, este util să explorăm și visele legate de a te ascunde de cineva și a-ți fi frică de a fi descoperit. De exemplu, un vis în care te ascunzi de cineva și îți este frică de a fi descoperit poate oferi indicii suplimentare despre modul în care gestionezi frica și anxietatea în viața ta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.