Interpretare vis in care apare frica

0
6404
Frica Sursa: parenting4tomorrow.blogspot.com

Interpretarea viselor in care apare frica. In cazul in care ai un vis in care simti ca iti este frica ori in care incerci sa alungi o oarecare temere, a ta sau a altcuiva, inseamna ca in realitate va trebui sa iei anumite decizii cu privire la modul in care rezolvi totul in afaceri, in viata personala si altele. Asta inseamna si ca trebuie sa incerci sa te intelegi cu niste persoane pe care poate, nu prea le suporti, insa pentru a evita o serie de probleme ar trebui sa incerci sa le tolerezi.

Frica Sursa: parenting4tomorrow.blogspot.com
Frica
Sursa: parenting4tomorrow.blogspot.com

Frica din vis mai poate prevesti si nenorociri multe, iar daca simti ca ai o mare frica inseamna ca trebuie sa ai grija de inima ta, fie pe planul sanatatii, fie pe planul spiritual. In cazul in care visezi ca ai frica de apa inseamna ca o mare dezordine in viata ta se apropie, mai ales in familie, vei avea parte de nefericiri. Cand visezi ca iti este frica mai inseamna si ca vei avea parte de reusita in relatiile cu persoanele de sex opus insa parte de ghinion la locul de munca. Cand visezi ca tremuri de frica, inseamna ca vei fi protejat de o persoana foarte importanta, influenta, care isi ofera ajutorul neconditionat.

Adesea sentimenetele visate sau simtite chiar in vis pot sa reprezinte o stare reala din viata de zi cu zi, deoarece subconstientul nostru lucreaza pe timp de noapte, el ne transmite ceea ce incercam sa ascundem ziua. In functie de restul elementelor care apar in vis ne putem da seama de ce ar trebui sa ne ferim in realitate sau ce ar trebui sa incercam sa reparam. E exemplu in cazul in care visam ca ne este frica de apa, inseamna ca ar trebui sa incercam sa evitam pe cat posibil contactul cu aceasta, mai ales daca trebuie sa mergem in concediu la mare, sau intr-o statiune care implica apa, ori la piscina etc. Visul reprezinta si o avertizare, desi in putine cazuri se poate aplica. Pe de alta parte se mai poate spune si ca „de ce ti-e frica, de aia nu scapi”, asa cum zice o batrana vorba din popor, ceea ce ne poate duce si cu gandul la faptul ca daca visam ca ne este frica de ceva in timpul noptii ar fi cazul ca pe parcursul zilei sa incercam sa ne invingem acea temere, de oricare natura ar fi ea, ca sa putem sta linistiti apoi.

Citește și:  Interpretare vis in care apare un juriu

Un alt context in care mai poate aparea frica mai este si acela in care urmeaza sa avem parte de un eveniment maret, poate un examen, poate predarea unui proiect de final la locul munca, iar aici frica sugereaza doar faptul ca ne temem ca nu va fi bine, nu suntem siguri pe ceea ce am facut sau invatat, motiv pentru care in viata de zi cu zi ar trebui sa incercam sa ne perfectionam atunci cand avem de finalizat ceva. Mai exact sa facem tot posibilul sa ne indeplinim sarcinile corect pentru ca apoi sa nu mai existe riscul de a fi trasi la raspundere sau de a pierde.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.