Interpretare vis in care apare o Digestie

0
175
Interpretare vis in care apare o Digestie

Interpretarea viselor in care apare o digestie normala inseamna ca lucrurile in viata ta merg conform planurilor pe care ti le-ai facut si nu vei intampina probleme, insa daca visezi ca ai parte de o indigestie inseamna ca vei avea in curand o neplacere, cineva iti va face o surpriza neplacuta.

Daca visezi ca digeri ceva greu inseamna ca nu te vei invata cu un anumit stil nou adoptat la locul de munca in viata de zi cu zi, ori ca nu inghiti prea bine o schimbare care intervine in viata ta.

In plus tot aici putem sa ne referim si la o persoana anume, putandu-ne raporta la faptul ca iti vine greu sa accepti ceea ce face sau gandeste persoana respectiva. Daca visezi ca ai o indigestie se mai pune si ca vei suferi de o boala de stomac insa aceasta varianta apare mult mai rar, visul nefiind unul tocmai premonitoriu.

In majoritatea cazurilor nu se pune problema digestiei, ci a indigestiei, aceatsa fiind mult mai sugestiva, dar putem sa ne raportam si la primul caz ca fiind o interpretare psihologica. Deci digestia mai arata si ca esti o persoana mult prea permisiva, ii lasi pe cei din jur sa faca ce vor ei din tine si nu iei masuri, nu te exprimi, nu arati ce simti sau ce vrei sa faci. 

Citește și:  Interpretare vis in care apare o banda

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.