Interpretare vis in care apare un elev

0
81
Un elev Sursa: cjegorj.blogspot.com

Interpretarea viselor in care apare un elev. Conform traditiilor romanesti daca ai visat elevi inseamna ca vei avea parte de un trai indelungat iar daca te-ai visat pe tine elev inseamna ca ai nevoie de o foarte mare cunoastere si toleranta asupra unor aspecte din viata ta, trebuie sa iei in seama niste lectii pe care viata ti le ofera ca sa ai mai multa parte de bucurii in viata, ca sa poti progresa si indeplini in cele din urma vointa proprie, insa pentru acestea trebuie sa inveti si ce este modestia. Atunci cand visezi ca esti elev si in viata reala chiar esti inseamna ca visul reflecta doar realitatea.

Un elev Sursa: cjegorj.blogspot.com
Un elev
Sursa: cjegorj.blogspot.com

Pe de alta parte atunci cand visezi ca tu esti elev, ajuns fiind la varsta maturitatii, mai poate sa sugereze si unele retrairi ale subconstientului, faptul ca sufletul tau este cuprins de melancolie, se poate vorbi si de un stres zilnic, care duce astfel dorinta de a fi din nou copil, lipsit de griji si cu un zambet mereu pictat frumos pe fata, fara nici o umbra pe frunte sau o indatorire in viata reala.

Atunci cand visezi o clasa plina cu elevi insa, semnificatia este cu totul alta. Ea poate sa sugereze toate relatiile pe care le ai cu cei din jur, poate si faptul ca esti o persoana cooperativa, mereu te implici in proiecte de grup, iti place sa coleborezi, nu-ti place munca individuala, mai ales pentru ca esti constient ca vei invata mult mai mult lucrand cu altii, decat lucrand singur. Acest vis poate sa sugereze si o necesitate de a intra in posesia unor informatii importante, care tin de viitorul nostru. Pe de alta parte ne mai putem raporta si la faptul ca vom avea mereu o functie de subaltern, mai ales daca visam ca elevii stau in banca asezati, vom fi condusi de altii, ceea ce nu poate fi un lucru rau intotdeauna, deoarece atunci cand superiorii sunt buni, ne putem face si treaba bine, in plus nu avem asa de multe indatoriri si nici griji.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here