Interpretare vis in care te ascunzi de cineva si iti e frica de a fi descoperit

0
25248
Interpretare vis in care te ascunzi de cineva si iti e frica de a fi descoperit

Interpretarea visului in care te ascunzi de cineva si iti e frica de a fi aflat simbolizeaza frica de a fi descoperit in sensul general al cuvantului. In sens particular, daca visezi ca te ascunzi undeva de frica sa nu fi gasit inseamna ca ai ceva ce ascunzi, ceva ce nu ai vrea sa afle si restul.

Mai pe romaneste spus, iti este frica sa nu descopere cineva anumite slabiciuni pe care le ai, niste secrete bine pastrate, niste defecte eventual care odata scoase la lumina te-ar pune intr-o postura diferita, putin mai rusinoasa. Visul acesta este un vis avertisment care te anunta ca posezi ceva, sau ai o latura a personalitatii tale care nu este in regula.

Faptul ca te cauta cineva si te ascunzi s-ar putea sa aiba o relevanta daca reusesti sa iti dai seama cine este persoana respectiva. Daca este o persoana cunoscuta, de exemplu o prietena sau un prieten atunci ar putea semnifica faptul ca ai secrete fata de ei, secrete care daca s-ar afla le-ai putea pierde prietenia sau chiar mai rau, sa iasa un scandal mare.

In cazul in care te ascunzi de o persoana care sti tu ca lucreaza la vreo banca inseamna ca ai niste datorii de inapoiat cuiva, daca vezi un doctor atunci este posibil sa ai o afectiune pe care o ascunzi din pricina faptului ca este ceva legat de sex ori daca s-ar afla ai putea avea pagube de imagine.

te ascunzi de cineva

In cazul in care visezi ca te ascunzi de o persoana din familia ta atunci e un semn de rusine mare, poate sa fie vorba de informatii compromitatoare referitoare la parinti sau frati, pot sa fie, de asemenea, si lucruri compromitatoare in legatura cu tine pe care le ascunzi cu orice pret de familie ca sa nu produci necazuri majore.

Citește și:  Interpretare vis in care cade liftul cu tine intr-un bloc inalt

In cazul in care visezi ca te ascunzi intr-un dulap sau dupa un sifonier s-ar putea sa fie aspecte ascunse in legatura cu imaginea ta in societate, daca te ascunzi dupa masa atunci exista posibilitatea sa ai secrete financiare pe care e periculos sa le dezvalui cuiva, daca te pitesti dupa un pat atunci e probabil sa fi avut o legatura amoroasa interzisa cu cineva sau pur si simplu sa ai fantezii sexuale fata de cineva.

Depinde si de cum arata persoana care incearca sa te gaseasca. Daca recunosti in trasaturile ei nevasta sau prietena – sotul, prietenul – altcuiva atunci totul capata deja un inteles cat se poate de clar. In situatia in care visezi ca te ascunzi in baie poate sa fie un semn de parsivenie, adica te-ai comportat oribil cu cineva, sau ai inselat o persoana in cel mai pervers mod cu putinta.

Daca te ascunzi in gradina dupa un pom atunci inseamna ca esti parvenit (a), ai un caracter urat si te ascunzi dupa bani si haine. Se poate, de exemplu, ca in vis sa te descopere persoana care te cauta, in acest caz e un semn ca ceea ce ascunzi, secretele pe care le ai vor iesi la iveala si toata lumea le va vedea si judeca.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.