Interpretare vis în care te ascunzi de cineva și îți e frică de a fi descoperit

0
26524
Interpretare vis in care te ascunzi de cineva si iti e frica de a fi descoperit

Interpretarea visului în care te ascunzi de cineva și îți este frică să fii aflat simbolizează frica de a fi descoperit în sensul general al cuvântului.

În sens particular, dacă visezi că te ascunzi undeva din frica de a nu fi găsit înseamnă că ai ceva ce ascunzi, ceva ce nu ai vrea să afle restul.

Mai pe românește spus, îți este frică să nu descopere cineva anumite slăbiciuni pe care le ai, niște secrete bine păstrate, niște defecte eventual, care odată scoase la lumină te-ar pune într-o poziție diferită, puțin mai rușinoasă.

Visul acesta este un vis de avertisment care te anunță că deții ceva sau ai o latură a personalității tale care nu este în regulă.

Faptul că te caută cineva și te ascunzi s-ar putea să aibă o relevanță dacă reușești să îți dai seama cine este persoana respectivă.

Dacă este o persoană cunoscută, de exemplu o prietenă sau un prieten, atunci ar putea semnifica faptul că ai secrete față de ei, secrete care, dacă s-ar afla, le-ai putea pierde prietenia sau chiar mai rău, să iasă un scandal mare.

ascunzatoare

În cazul în care te ascunzi de o persoană pe care știi că lucrează la vreo bancă, înseamnă că ai niște datorii de rambursat cuiva.

Dacă vezi un doctor, atunci este posibil să ai o afecțiune pe care o ascunzi din pricină că este ceva legat de sex ori, dacă s-ar afla, ai putea avea pagube de imagine.

În cazul în care visezi că te ascunzi de o persoană din familia ta, atunci este un semn de rușine mare. Poate să fie vorba de informații compromițătoare referitoare la părinți sau frați. De asemenea, pot să existe și lucruri compromițătoare legate de tine pe care le ascunzi cu orice preț de familie pentru a evita necazuri majore.

Citește și:  Interpretare vis în care vezi sau auzi profeții

În cazul în care visezi că te ascunzi într-un dulap sau după un șifonier, s-ar putea să fie aspecte ascunse legate de imaginea ta în societate.

Dacă te ascunzi după o masă, atunci există posibilitatea să ai secrete financiare pe care este periculos să le dezvălui cuiva.

Dacă te ascunzi după un pat, este probabil să fi avut o relație amoroasă interzisă cu cineva sau să ai fantezii sexuale legate de cineva.

Depinde și de cum arată persoana care încearcă să te găsească. Dacă recunoști în trăsăturile ei nevasta sau prietena – soțul, prietenul – altcuiva, atunci totul capătă deja un înțeles cât se poate de clar.

În situația în care visezi că te ascunzi în baie, poate să fie un semn de parșivenie, adică te-ai comportat oribil cu cineva sau ai înșelat o persoană în cel mai pervers mod cu putință.

te ascunzi de cineva

Dacă te ascunzi în grădină după un pom, atunci înseamnă că ești parvenit(ă), ai un caracter urât și te ascunzi după bani și haine. Se poate, de exemplu, ca în vis să te descopere persoana care te caută, iar în acest caz este un semn că ceea ce ascunzi, secretele pe care le ai, vor ieși la iveală și toată lumea le va vedea și judeca.

Sentimentul de frică în vis poate fi influențat de mai mulți factori, inclusiv de relațiile personale, anxietățile legate de muncă sau de problemele de sănătate mintală. E important să iei în considerare toate aceste aspecte pentru o interpretare cât mai exactă a visului.

Dacă acest tip de vis te preocupa și vrei să afli mai multe, poți să te aprofundezi citind despre interpretarea visului în care te ascunzi de cineva în dulap sau într-o cameră.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.