Interpretare vis in care mananci piersici

0
658
Piersica, Foto: 1000awesomethings.com

Interpretarea viselor in care mananci piersici se refera in linii generale la ispite si la cheltuieli mari pe care o sa le faci dar in acelasi timp poate sa reprezinte si multumiri si impliniri sentimentale.

Daca visezi ca mananci piersici atunci s-ar putea ca in realitate sa ai o perioada mai bogata in evenimente placute sau interesante, s-ar putea sa cunosti persoane noi si atragatoare, o sa faci drumuri placute si o sa cheltuiesti probabil mai mult decat ti-ai programat la inceput.

In acest sens visul reflecta putina risipa din partea ta, poate sa fie vorba de risipa de energie, risipa de bani sau risipa de nervi.

Piersica, Foto: 1000awesomethings.com
Piersica, Foto: 1000awesomethings.com

Daca visezi ca mananci piersici atunci in viata reala este foarte posibil sa nu te hotarasti asupra unui lucru sau asupra unei persoane careia vrei sa te dedici.

De exemplu, daca in realitate doresti sa ai o relatie frumoasa si stabila visul te anunta ca o sa ai mai multe posibilitati de a alege intre doua sau mai multe persoane, semnifica faptul ca o sa ai dificultati in a te decide.

Daca ai propuneri de afaceri sau idei de a incepe o afacere sau mai multe ocazii de a pune in aplicare un plan atunci visul te anunta ca o sa ai probleme in a te decide ce cale sa apuci.

La fel se poate spune si in cazul in care ai de luat o hotarare majora in familie si nu stii cu exactitate ce este mai bine sa faci.

In alte interpretari visul in care mananci piersici semnifica faptul ca in realitate o sa cazi in plasa placerilor trupesti, s-ar putea ca in curand sa cazi prada placerilor erotice mai mult decat este cazul.

Daca in realitate esti implicat(a) momentan intr-o relatie atunci visul reflecta dorinte nastavilite de a te remarca in acest plan sau chiar intr-un mod care depaseste cadrul strict relational.

Visul in care mananci piersici putrede poate sa fie un semn ca in realitate o sa te dedici unor cauze pierdute sau o sa exagerezi cu unele sentimente.

In aceasta ipostaza se poate spune ca in curand atentiile tale sau declaratiile de afectiune nu o sa fie luate in seama de catre cineva sau tu nu o sa iei in seama semnalele afective ce vin din partea cuiva.

Visul reflecta, de asemenea, ca este posibil ca in viata reala o sa incerci sa readuci la viata o veche relatie de prietenie cu o persoana de sex opus si nu o sa reusesti.

Visul in care mananci piersici putrede simbolizeaza faptul ca in curand o sa ai o afacere sa o investitie paguboasa sau care nu o sa dea rezultatele asteptate, este posibil sa investesti in ceva ce nu mai are trecere pe piata sau sa produci ceva care nu are o larga cautare.

Visul in care mananci piersici mici si galbene semnifica faptul ca o sa iti pierzi timpul inutil incercand sa iti umpli viata cu persoane care nu sunt capabile sa iti ofere lucruri pline de substanta, este un semn ca in scurt timp o sa renunti la lucruri sau persoane care nu merita afectiunea sau atentia ta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here