Secretele planetei Pluto – interpretare astrologica

0
338

Interpretarea astrologica a planetei Pluto se poate indentifica destul de usor prin zodia Scorpion. Aceasta este guvernata de planeta, Pluto avand ca metal reprezentativ si plutoniul, culoarea sa este rosu spre roz, iar piatra pretioasa este granatul. Pluto reprezinta casa a VIII-a, deci Casa Mortii si a Regenerarii, care se afla la cea mai mare distanta fata de Soare, avand de asemenea o miscare foarte lenta, semnificatiile sale aducand in discutie renasterea, distrugerea, transformarile, puterea. In acelasi timp, Pluto ca semnificatii astrologice mai capata si sensul de crima, de moarte in lumea care capata sensuri dincolo de planul fizic, uman.

Planeta mai are ca semnificatii si transformarea la nivelul spiritului, puterea de a trece mai departe, peste ceva foarte greu, puterea de a renaste, de a da curs schimbarilor, toate venind odata cu energiile subtile, cu dorintele de a avea putere, de a stabili relatii intime, de a muri si de a renaste, la nivel spiritual, deci trecerea printr-o schimbare majora, ce poate sa schimbe ganduri, idei, caractere. Calitatile prin care este reprezentat un nativ nascut sub acest semn sunt: inteligenta folosita practic, inspiratia plina de creatie, putere, capacitate de lider, magnetism spectaculos. Defectele de care poate da dovada un astfel de nativ sunt: extremismul, cruzimea, minciuna, intoleranta, inselatoria, minciuna.

Interpretarile astrologice ale planetei Pluto nu sunt inca definitivate avand in vedere ca planeta este ultima descoperita si inca se mai lucreaza la toate semnificatiile sale. Ciclul sau zodiacal dureaza aproximativ 240 de ani, ceea ce inseamna ca daca numai de 73 de ani a fost descoperita, atunci studiul si cercetarea sa sunt in pline faze. In anul 1930 planeta se afla in zodia Rac, iar de atunci pana in prezent ea se afla in Sagetator, desi a parcurs mult mai putin din zodiac, avand insa si o perioada in care s-a miscat mai rapid, expertii fiind de parere ca va urma o perioada foarte lenta, deci urmatoarea jumatate a zodiacului va fi parcursa in foarte multi ani.

Citește și:  Horoscop luna martie 2013 – zodia Rac

Secretele planetei Pluto - interpretare astrologica

Per ansamblu, Pluto este privita ca o planeta a Vointei Divine, ce reprezinta destinul, lucrurile ce nu pot fi evitate, ce sunt impuse din exterior intr-o oarecare masura, din sanul socialului, a situatiilor naturale,  a evenimentelor personale, care au o aparenta de predestinare, ce vin insa cu o serie de crize si cu tranformari profunde si radicale. Omul trebuie insa sa treaca peste aceste crize, sa invete sa traiasca cu ele, mai ales ca ele nu sunt bruste, ci vin intr-o perioada de la 12 pana la 28 de ani, deci este suficient pentru o acomodare umana, ele mizand insa pe progresul uman, la nivel de constiinta.

Miscarea lui Pluto afecteaza insa de cele mai multe ori un domeniu din viata unui individ si in nici un caz nu va afecta toata viata sa, ori toate aspectele din viata sa. Astfel interpretarea astrologica a lui Pluto nu este tocmai ampla, ea urmand sa capete un adevarat sens numai dupa ce isi va termina primul ciclu de la descoperire.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.