Interpretare vis in care apare fan

0
11678
Interpretare vis in care apare fan

Interpretarea viselor in care apare fan. Atunci cand visezi fan inseamna ca vei avea parte de o mare suparare. Acelasi lucru inseamna si in cazul in care visezi ca faci fan sau ca il aduni, iar visul este de fapt un avertisment asupra hotilor, de care trebuie sa te pazesti. In cazul in care visezi ca te asezi pe fan, ar trebui in viata reala sa te obisnuiesti cu relatiile mai modeste, care nu implica o prea mare afectiune.

Traditia romaneasca a interpretarii viselor este de parere ca cine viseaza ca aduna fan, va avea in realitate parte de bogatii de proportii, bani multi. Atunci cand visezi ca intorci fanul iar afara este foarte frumos inseamna ca e posibil sa ai parte de probleme financiare si daca visezi ca intorci fanul iar afara este o vreme rece inseamna ca vei primi o suma de bani la care nu te asteptai.

Atunci cand visezi ca stai in podul plin cu fan inseamna ca in realitate vei avea parte de relatii de iubire foarte placute, pline de pasiune. Fanul din vis mai poate simboliza si o foarte mare intristare, iar atunci cand visezi ca il aduni, inseamna ca te vei afla intr-o situatie jenanta.

Citește și:  Interpretare vis in care apare un trifoi

fan

Daca in vis faci fan inseamna suparare, amaraciune in viata reala iar daca arati cu mana spre fan in vis inseamna ca iti vor muri vitele (valabil pentru cei din mediul rural).

Daca visezi ca ai fan inseamna ca vei avea parte de griji trecatoare iar daca visezi ca stai pe o capita de fan insemna ca te va ajunge un noroc mare. In cazul in care visezi fan in pod, se mai spune si ca te vei impaca cu dusmanii, vei reusi sa rezolvi toate dificultatile cauzate de invidie iar daca visezi ca lucrezi la fan cu alti oameni inseamna ca vei avea parte de un atac din parte hotilor, a talharilor, poate vei fi furat, iti pierzi averea toata.

Fanul stricat din vis, plin de mucegai inseamna ca iti vei pierde averea iar atunci cand visezi fan umed inseamna ca vei avea parte de necazuri in curand.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.