Interpretare vis in care apari vazand berze

0
349
Interpretare vis in care apari vazand berze

Interpretarea viselor in care apari vazand. Atunci cand in vis vezi berze inseamna ca esti predispus unor tentatii periculoase iar daca in vis vezi cercei acestia prevestesc un mare castig la jocurile de noroc.

Daca vezi in vis un ceas inseamna ca vei avea parte de mici pierderi iar daca visezi ca te uiti la grau inseamna ca vei avea parte de noroc. Daca in vis zaresti un rubin inseamna ca ai o fire impulsiva si ca trebuie sa te temperezi, sa nu mai fii grabit in ceea ce faci.

Daca visezi ca vezi berze inseamna ca vei trai in saracie, in multe necazuri, vei fi privat de multe bucurii si de lucruri frumoase in viata. Atunci cand visezi ca iti vezi fratele inseamna ca vei trai multa vreme, vei ajunge batran, insa nu te vei bucura de nimic in viata, avand in vedere ca totul va fi in zadar.

Atunci cand visezi ca este ora pranzului inseamna ca vei ajunge un batran intelept iar daca visezi ca te uiti, vezi o piata si mai ales daca este pustie, din departare inseamna ca vei pierde multi bani. In cazul in care visezi ca te uiti la un schit inseamna ca vei trece prin multe modificari si vei progresa, te vei schimba foarte tare insa totul va fi in bine.

Citește și:  Interpretare vis in care apare rubin

barza

In cazul in care visezi ca vezi arme inseamna ca vei fi tentat sa cazi prada unor ispite iar atunci cand visezi c avezi cercei inseamna ca vei avea un mare castig la bani. In cazul in care visezi ca vezi un ceas inseamna ca reusesti sa pierzi bani insa nu vor fi sume mari.

Daca visezi ca vezi grau inseamna ca vei avea mult succes in viata iar daca visezi ca vezi un rubin inseamna ca esti un om lipsit de tactica, mereu te grabesti, nu stii sa iei decizii si nu esti temperat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.