Interpretare vis in care apare dezvoltat

0
466
Interpretare vis in care apare Dezvoltat

Interpretarea viselor in care apare ceva dezvoltat foarte tare poate sa porneasca de la premisa unor exagerari. Insa aici putem sa vorbim de mai multe lucruri si de simbolurile lor. Daca visezi un copac dezvoltat foarte tare inseamna ca vei avea parte de protectie din partea cuiva important. Daca visezi un copil dezvoltat foarte tare acesta poti fi chiar tu, reprezentand faptul ca te maturizezi, cresti, te dezvolti ca si om in viata.

Daca visezi un animal dezvoltat foarte tare inseamna ca latura ta salbatica sau necizelata este cea dominanta si trebuie sa faci ceva ca sa te mai temperezi in caz contrar vei avea foarte multe de pierdut. Daca visezi ca ai anumite calitati dezvoltate inseamna ca tinzi sa exagerezi uneori in viata.

Pe de alta parte ne mai putem raporta si la faptul ca vei creste in functie, deci daca te visezi foate dezvoltat inseamna ca vei fi promovat sau ca vei creste in ochii cuiva, vei fi laudat, apreciat si foarte controversat in sensul bun al cuvantului. Daca visezi ca iti dezvolti anumite insusiri inseamna ca vei avea parte de schimbari in viata, poate ca va trebui sa urmezi niste cursuri de calificare, poate ca va trebui sa iti schimbi profilul la locul de munca.

Citește și:  Interpretare vis in care apar nervi

Fructele dezvoltate peste masura din vis sugereaza exagerarea starii de sanatate, ipohondrie, e posibil sa fii mult prea axat pe sanatate si sa faci exact ce nu trebuie pentru a o mentine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.