Interpretare vis in care apare o iapa

0
4682
Interpretare vis in care apare o iapa

Interpretarea viselor in care apare o iapa. Atunci cand visezi o iapa (vezi si simbolul pentru cuvintele „cal” sau „armasar”) aceasta reprezinta de fapt propria ta constiinta, faptul ca ai o intuitie buna, trebuie sa te increzi in ceea ce gandesti deoarece ai dreptate si al saselea simt nu te inseala niciodata.

In iapa din vis mai inseamna si sexualitate, faptul ca e posibil sa legi o relatie cu o persoana de sex opus, chiar daca va fi de scurta durata, inseamna si libertate de exprimare, faptul ca vei avea o perioada in care sa fii tu, sa dai frau iber imaginatiei.

In cazul in care visezi o iapa la pasune inseamna ca trebuie sa ai foarte mare grija cu banii deoarece e posibil sa ramai fara, sa nu faci investitii fara cap deoarece ramai sarac. Atunci cand visezi o iapa la pasune mai inseamna si ca ai prieteni buni care te ajuta in orice caz si iti sunt mereu alaturi, nu te lasa la greu.

Citește și:  Interpretare vis in care apare o bila

Daca visezi o iapa alba inseamna ca te bucuri de multa creativitate si de imaginatie, nu duci lipsa de idei si acest lucru te ajuta in viata mai ales la locul de munca. Daca visezi o iapa neagra inseamna ca vei avea foarte multe necazuri la locul de munca si e posibil sa dai si peste o femeie foarte rea care vrea sa te distruga.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.