Interpretare vis in care apare faina

0
11933
Interpretare vis in care apare faina

Interpretarea viselor in care apare fainaAtunci cand visezi faina inseamna ca in viata reala vei avea parte de un trai imbelsugat si de armonie in familie. Se mai spune insa ca atunci cand visezi ca cerni faina te poti certa foarte tare cu cineva in viata reala iar daca visezi ca pregatesti faina alba pentru paine sau malai pentru mamaliga inseamna ca in realitate vei avea parte de o serie de planificari si vei reusi sa admiti drumuri noi in viata ta, chiar daca acestea par primejdioase.

Faina din vis mai reprezinta si un trai bun, casatorie apropiata sau bogatie. Toate insa se traduc si in functie de restul simbolurilor ce apar in vis.

Daca visezi faina alba inseamna ca in realitate vei avea parte de confort si de multa putere, de sanatate si de abundenta iar atunci cand visezi faina alba in sac inseamna ca vei reusi sa iti aduni averi multe. Pe de alta parte, daca visezi un ciur plin cu faina inseamna ca vei avea parte de oaspeti de seama si daca visezi ca faci paste din faina inseamna ca familia ta va primi vesti foarte bune.

Citește și:  Interpretare vis in care apare inger

faina

Atunci cand visezi ca gatesti cu faina se mai spune ca visul prevesteste prosperitate in familie iar daca visezi ca macini faina inseamna ca in realitate e posibil sa ai parte de cearta.

Cand visezi ca mananci faina e posibil sa ai parte de noroc mare iar daca visezi ca ai multa faina inseamna ca viata ta va fi imbelsugata. In cazul in care visezi ca plamadesti faina inseamna ca in realitate vei participa la o gospodarie buna, casa ta va fi imbelsugata iar daca visezi ca tu gatesti inseamna ca in realitate vei avea o stare buna de sanatate, sufleteasca si trupeasca si chiar spor in afaceri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.