Interpretare vis in care apare o elice

0
494
Interpretare vis in care apare o elice

Interpretarea viselor in care apare o elice. Atunci cand visezi o elice inseamna ca te asteapta in viata mult succes mai ales pe plan profesional. Pe de alta parte mai inseamna si ca esti o persoana foarte impulsiva, te iei numai dupa aparente, iti lipseste initiativa sau dimpotriva tinzi sa o iei mereu, fara sa lasi drept de replica celor din jur.

Se mai poate spune si ca esti foarte critic si nu astepti sa auzi toate detaliile unei probleme pentru a trage concluzii, condamni fara nici un pic de fundament.

Pe de alta parte o elice poate sa sugereze si faptul ca esti o fire mobila, iti place sa te suprasoliciti pentru a obtine rezultate bune, lupti mereu pentur un proiect insa poate sugera si ideea de rutina, faptul ca prea te repeti, fie in activitatile tale, fie in gandire, nu progresezi, ramai acelasi, practic te invarti intr-un cerc vicios.

Mai putem face referire si faptul ca elicea, apartinand unui elicopter, care se inalta, acesta poate prevesti o situatie de urgenta sau evenimente importante in viata ta, mai ales daca ne gandim la ce este folosit sau de cine, in principal, un elicopter si anume: reporteri, pentru a ajunge urgent la locul unei fapte, politisti, salvare, pompieri, echipaje de salvamonti etc.

Citește și:  Interpretare vis in care apare un ceas

Atunci cand visezi o elice e posibil sa mai fie vorba si despre o modificare a propriului eu, deoarece in aparenta esti foarte rigid, ori o persoana ce nu poate fi convinsa cu una cu doua, nu te poate clinti nimeni din opiniile tale (avand in vedere materialul dur din care este facut o elice) insa ignori toate astea si vrei sa ajungi mai sus, sa te inalti, lasi in urma opiniile celor din jur.

Nu trebuie sa uitam nici de faptul ca si vapoarele au elice, la motor, care se afla sub apa, ceea ce inseamna ca daca visati o elice de vapor va trebui in viata reala sa faceti o calatorie, poate un drum pe apa, care insa este plin de peripetii, de aventura, puteti trece prin evenimente riscante, insa pline de roade bune in cele din urma.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.