Interpretare vis în care cerni făina cu sita

0
1035
Interpretare vis in care cerni faina cu sita

Interpretarea viselor în care cerți făina cu sita se referă la dorințe neîmplinite sau care își așteaptă împlinirea, arată jocul destinului în viața ta și felul în care se întâmplă lucrurile fără să încerci să le influențezi într-un fel sau altul.

Deși în termeni generali un astfel de vis prevestește lucruri pozitive, totuși, semnalează faptul că trebuie să ai multă chibzuială și să faci alegeri potrivite în fiecare caz în parte.

Visul în care cerți făina cu sita presupune că în viața reală încerci să-ți alegi coordonatele pe care să le urmezi, presupune o multitudine de șanse pe care le ai, însă doar câteva dintre ele pot fi potrivite pentru tine.

Dacă ești o persoană care se ocupă cu afaceri și cu bani mulți, visul simbolizează faptul că experiența ta te împinge să ai prudență maximă în ceea ce faci. Aspectele materiale pentru tine nu mai constituie o problemă, tocmai de aceea încerci să îți selectezi cu mare atenție pașii în afaceri.

În cazul în care ai dificultăți de ordin financiar, visul înseamnă frica exagerată de a pica dintr-o postură precară în una și mai rea. Cu alte cuvinte, se poate ca în viața reală să se ivească în curând niște oportunități excelente, strălucitoare și pline de speranțe, însă tocmai aspectul acesta să te deranjeze și să nu ai încredere în ceea ce ți se oferă.

Visul în care cerți făina presupune în realitate belșug în casă și în afaceri, un trai îndestulător și relații excelente cu cei din jur. Totodată, are și semnificația de a începe de la început un proiect, o afacere sau un fel de a gândi. Dacă visezi așa ceva, nu ar fi de mirare ca în curând să decizi să reinvestești niște bani într-un alt domeniu sau să adopti o altă strategie de întreținere a familiei.

cerni faina cu sita

La fel se reflectă visul și în planul relațional, de exemplu, o să ai posibilitatea de a-ți alege strict ce fel de persoane să ai în apropierea ta. Poate să însemne că te-ai săturat de niște presupuși prieteni și ai hotărât să renunți la ei.

Citește și:  Interpretare vis în care te relaxezi în jacuzzi

În același timp, a visa că cerți făina cu sita poate să însemne unele capricii pe care le ai și anume faptul că îți pui la îndoială multe lucruri sau persoane. S-ar putea ca în viața reală să cicălești pe cineva sau să insiști prea mult, exagerat de mult, în privința unor amănunte care nu îți convin la ceilalți.

Dintr-o altă perspectivă, se poate afirma că visul acesta anunță că vei avea mari bătăi de cap în discernerea unor fapte. Vei încerca să îți dai seama de loialitatea cuiva sau de veridicitatea unor lucruri. S-ar putea ca în realitate să urmeze câteva zile care vor fi ocupate cu această activitate de a descoperi cine te minte și de ce.

Dacă în viața reală ai dubii referitoare la onestitatea cuiva, înseamnă că în curând lucrurile se vor lămuri, iar toate aspectele negative sau neadevărate vor ieși la suprafață. Însă nu este nicio îngrijorare din acest punct de vedere, deoarece cu această ocazie vei putea vedea pe cine te poți baza cu adevărat.

Visul în care cernești făina cu sita poate simboliza procesul de purificare și clarificare în viața ta. Acest gest poate reflecta nevoia de a separa aspectele pozitive de cele negative sau dorința de a simplifica lucrurile în viața de zi cu zi. Cernerea făinii poate, de asemenea, indica o perioadă de analiză și discernământ, sugerând că ești în căutarea esenței și adevărului în anumite situații sau relații. Acest vis poate fi un semnal al subconștientului tău de a te concentra pe lucrurile fundamentale și de a elimina surplusul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.