Interpretare vis in care cerni faina cu sita

0
1023
Interpretare vis in care cerni faina cu sita

Interpretarea viselor in care cerni faina cu sita fac referire la dorinte neimplinite sau care isi asteapta implinirea, arata jocul destinului in viata ta si felul in care se intampla lucrurile fara sa incerci sa le influentezi intr-un fel sau altul.

Desi in termeni generali un asemenea vis prevesteste lucruri pozitive, totusi, semnaleaza faptul ca trebuie sa ai multa chibzuiala si sa faci alegeri potrivite in fiecare caz in parte.

Visul in care cerni faina cu sita presupune ca in viata reala incerci sa iti alegi coordonatele pe care sa le urmezi, presupune o multitudine de sanse pe care le ai insa doar cateva din ele pot fi potrivite pentru tine.

Daca esti o persoana care se ocupa cu afaceri si cu bani multi visul simbolizeaza faptul ca experienta ta te impinge sa ai prudenta maxima in ceea ce faci, aspectele materiale pentru tine nu mai constituie o problema tocmai de aceea incerci sa iti selectezi cu mare atentie pasii in afaceri.

In cazul in care ai dificultati de ordin financiar visul inseamna frica exagerata de a pica dintr-o postura precara intr-una si mai rea. Cu alte cuvinte, se poate ca in viata reala sa se iveasca in curand niste oportunitati excelente, stralucitoare si pline de sperante insa tocmai aspectul asta sa te deranjeze si sa nu ai incredere in ceea ce ti se ofera.

cerni faina cu sita

Visul in care cerni faina presupune in realitate belsug in casa si in afaceri, un trai indestulator si relatii excelente cu cei din jur. Totodata are si semnificatia de a incepe de la inceput un proiect, o afacere sau un fel de a gandi. Daca visezi asa ceva nu ar fi de mirare ca in curand sa decizi ca sa reinvestesti niste bani intr-un alt domeniu, ori sa adopti o alta strategie de intretinere a familiei.

Citește și:  Interpretare vis in care auzi cantare bisericeasca in casa

La fel se reflecta visul si in planul relational, de exemplu o sa ai posibilitatea de a-ti alege strict ce fel de persoane sa ai in apropierea ta. Poate sa insemne ca te-ai saturat de niste presupusi prieteni si ai hotarat sa renunti la ei.

In acelasi timp, a visa ca cerni faina cu sita poate sa insemne unele capricii pe care le ai si anume faptul ca iti pui la indoiala multe lucruri sau persoane, s-ar putea ca in viata reala sa cicalesti pe cineva sau sa insisti prea mult, exagerat de mult, in privinta unor amanunte care nu iti convin la ceilalti.

Dintr-o alta perspectiva se poate afirma ca visul acesta anunta ca vei avea mari batai de cap in discernerea anumitor fapte, vei incerca sa iti dai seama de loialitatea cuiva sau de veridicitatea unor lucruri. S-ar putea ca in realitate sa urmeze cateva zile care vor fi ocupate cu aceasta activitate de a descoperi cine te minte si de ce.

Daca in viata reala ai dubii referitoare la onestitatea cuiva inseamna ca in curand lucrurile se vor lamuri si toate aspectele negative sau neadevarate vor iesi la suprafata. Insa nu este nici o ingrijorare din acest punct de vedere deoarece cu aceasta ocazie vei putea vedea pe ce te poti baza cu adevarat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.