Interpretare vis in care apare o sa

0
304
Interpretare vis in care apare o sa

Interpretarea viselor in care apare o sa. Atunci cand visezi ca alergi pe un cal care nu are sa inseamna ca vei avea probleme de sanatate, care au ca si principala cauza neatentia ta, ar fi indicat sa iti porti mai mult de grija si sa faci chiar un control de rutina. Astfel ca visul reprezinta o prevestire, o atentionare asupra faptului ca nu trebuie sa faci greseli prea mari deoarece te vor costa mai mult decat iti poti imagina.

Atunci cand visezi ca alergi pe un cal care nu are sa se mai spune si ca poti avea chiar un accident grav in trafic ceea ce inseamna ca ar trebui sa conduci mai cu prudenta sau sa te feresti de la sofat in perioada urmatoare.

Atunci cand visezi saua unui cal inseamna si ca cineva iti va oferi o noutate falsa, te va amagi iar daca visezi ca te dai jos de pe saua unui cal inseamna ca nu prea esti in stare sa iei decizii, nu stii cum sa reactionezi in situatii de criza si nu in ultimul rand gafezi exact cand cei din jur se asteapta mai putin, nu rationezi si de aceea dai gres de cele mai multe ori in ceea ce faci.

Citește și:  Interpretare vis in care apar ochelari

sa

Daca visezi o sa care sta pe cal, fara sa te folosesti de ea sau de animal inseamna ca vei avea parte de musafiri a caror prezenta te va bucura iar daca visezi o sa pe care o pregatesti pentru cal inseamna ca vei avea parte de discutii aprinse in casa, cei din jur nu te vor intelege si vor avea numai neintelegeri cu tine.

Unii talmacitori de vise sunt de parere ca nu prea conteaza saua din vis cat de mult conteaza calul pe care il calaresti sau care iti apare, insa daca visezi un cal fara sa care galopeaza foarte iute inseamna ca vei face face foarte multe erori in toate actiunile pe care le demarezi, deoarece de cele mai multe ori te grabesti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.