Interpretare vis in care apare un ziar

0
1555
Interpretare vis in care apare un ziar

Interpretarea viselor in care apare un ziar. Ziarele in vis sunt de regula prevestitoare de vesti negative, de evenimente care nu vor fi pe placul nostru, care ne afecteaza, iar atunci cand visezi ca te uiti pe un ziar sau ca il citesti inseamna ca partenerul de viata te tradeaza.

Cand visezi ca achizitionezi un ziar inseamna ca vei trece printr-o serie de schimbari la locul de munca iar daca ziarul este colorat atunci inseamna ca viitorul iti surade, vei avea satisfactii de proportii.

Cand visezi ca impaturesti un ziar inseamna ca ai o serie de planuri care nu s-au realizat inca iar daca impaturesti mai multe ziare atunci inseamna ca vei afla noutati care te surprind in mod placut.

ziare

Un pachet cu ziare inseamna ca vei fi dezamagit de o cunostinta iar atunci cand primesti ziare inseamna ca afli de o stire semnificativa pentru tine. Daca visezi un ziar cu text sportiv inseamna ca urmeaza o perioada pozitiva pentru tine in viata, pe toate planurile, mai ales in sanatate.

Citește și:  Interpretare vis in care apare un jurnalist

In acelasi timp ziarul din vis mai poate simboliza si faptul ca vei lega noi prietenii si te vei implica in activitati noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.