Interpretare vis in care apare o gura

0
1523
O gura Sursa: calgarden.blogspot.com

Interpretarea viselor in care apare o gura. Atunci cand visezi o gura, asemenei visului in care visezi buze inseamna ca vrei sa explici oamenilor, sa arati ce simti, vrei sa fii inteles, sa comunici iar in cazul in care visezi ca ai o gura frumoasa inseamna ca esti un om amabil, cineva ii vorbeste frumos, te alinta, iti spune lucruri buna, ai parte de multa pace, de armonie, iti gasesti echilibrul si esti inteles de toata lumea. Totodata gura frumoasa din vis reprezinta si o buna intelegere cu cei din jur, o comincare de invidiat, reusiti sa faceti o parere buna tuturor, sunteti expresiv si norocos in relationare, puteti sa faceti pe cei din jur sa faca ceea ce doriti, sa ii manipulati, iar o gura urata in vis reprezinta exact opusul celor mai sus mentionate si anume faptul ca veti avea dificultati de exprimare, nu veti reusi sa legati relatii frumoase si nici macar nu atrageti simpatii sau poate ca cineva va vorbeste de rau.

O gura Sursa: calgarden.blogspot.com
O gura
Sursa: calgarden.blogspot.com

Atunci cand visezi o gura se mai spune si ca vei avea o serie de nenorociri iar o gura care vorbeste mereu in casa inseamna ca vei avea parte de unele sfaturi de care trebuie sa tii seama deoarece vor conta mult pentru tine in viitor. O gura deschisa de femeie inseamna ca vei avea parte de multa iubire, nu vei duce lipsa pasiunii, iar o gura fara dinti inseamna ca va trebui sa depui eforturi mult mai mari ca sa poti aunge la scopul propus.

In cazul in care visezi o gura foarte mare inseamna ca cineva te vorbeste de rau, vrea sa iti faca necazuri, iti strica reputatia, iar o gura frumoasa mai poate arata si ca esti un om orgolios, prea mandru, insa gura frumoasa de barbat inseamna ca vei avea parte de un sot vicios. Daca visezi o gura inchisa inseamna ca ai unele frici lipsite de fundamente, e posibil sa simti repulsie, panica, fata de cineva fara temei.

Citește și:  Interpretare vis in care apare un birjar

O gura intredeschisa cu dintii iesiti inafara si ascutiti inseamna ca vei avea parte de un mariaj nefericit iar daca visezi o gura mare se mai spune si ca vei avea parte de avutie si de cinste in camin. Atunci cand visezi o gura mica inseamna ca vei reusi sa te folosesti de ceva anume in propriul scop, iar o gura pe care nu o poti deschide inseamna ca est in pericol de un accident fatal, poate ca vei muri.

Atunci cand visezi o gura care rade inseamna ca vei reusi sa faci fata unei incercari foarte grele care in cele din urma ti se va parea hilara. In cazul in care visezi ca ai o gura stramba din cauza plansului inseamna ca nu vei reusi sa ai un comportament adecvat in ciuda incercarilor si te vei comporta fara a gandi. Daca visezi o gura care vorbeste cu cineva inseamna ca simti nevoia sa socializezi, sa te deschizi cuiva, sa iti spui tainele. O gura batrana de baba inseamna ca vei primi sfaturi bune si ca vei avea conversatii frumoase cu unele persoane.

Nu uita să distribui dacă ți-a plăcut:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.