Interpretare vis in care derapezi cu masina si te afunzi intr-un rau

0
6672
Interpretare vis in care derapezi cu masina si te afunzi intr-un rau

Interpretarea viselor in care derapezi cu masina si te afunzi intr-un rau semnifica situatii si imprejurari in care te impotmolesti sau momente in care se schimba un program dinainte stabilit si care iti poate da peste cap multe planuri.

Daca visezi ca mergi cu masina si derapezi este un semn ca in viata reala s-ar putea sa se iveasca noi vesti care iti privesc strict viata personala sau a familiei tale daca esti casatorit(a). Face aluzie la faptul ca ai pornit de unul singur pe un drum, ti-ai luat viata in propriile maini. Se poate sa fie vorba despre o afacere personala sau o initiativa familiala spre beneficiul tuturora.

In vis daca masina derapeaza brusc inseamna ca vei luat ad hoc niste decizii importante. La fel de bine mai poate simboliza si scaparea unei situatii de sub control caz in care poate sa fie un semn ca in viata ta reala nu iti organizezi destul de bine activitatea sau ceea ce vrei tu sa faci te dapaseste si ai nevoie si de altcineva sa te ajute.

Visul in care cazi intr-un rau cu masina semnifica greseli importante sau situatii nedorite care au la baza neatentia ta, neglijenta in munca sau in orice alta activitate. Faptul ca in vis te inghite apa cu tot cu masina reprezinta pagube materiale, pierderi de bani survenite in urma unor erori de gandire comise de tine. Daca apa este foarte tulbure si intra in masina atunci asteapta-te la necazuri mari si neplaceri cu oameni care nu iti sunt prieteni. Poate sa fie vorba si de boli aparute pe parcurs.

Citește și:  Interpretare vis in care vezi doar apa clara

masina in apa

Daca visezi ca masina pluteste pe apa si nu se scufunda atunci este posibil ca in curand sa nimeresti intr-o situatie care te va obliga sa renunti la ceva. Daca ai o afacere este posibil sa fi obligat sa dai niste bani unor institutii, niste rate sau sa apara noi obligatii pe timpul derularii unui contract.

Daca raul in care cazi cu masina este involburat si curge cu repeziciune semnifica faptul ca vei trece prin niste experiente asupra carora nu vei avea absolut deloc control. Pot sa apara situatii neplacute care te vor zdruncina cumplit, poate sa fie vorba si de esecuri mari, faliment sau renuntarea fara voie la o initiativa profitabila.

In cazul in care ai o meserie si o practici in particular este foarte posibil sa treci printr-o situatie in care niste concurenti sa te scoata de pe piata, sau la fel de bine sa fie vorba de niste colegi de serviciu care vor sa iti ocupe postul. Daca esti casatorit si ai familie atunci se anunta o perioada interesanta care va afecta pe toata lumea.

Daca visezi ca nu esti tu cel care conduce masina atunci simbolizeaza faptul ca tu ai doar o pozitie pasiva in tot ce o sa se intample. Drept urmare, visand ca derapezi si cazi intr-un rau cu masina reprezinta situatiile in care vei asista la schimbari importante. Acest lucru nu exclude faptul ca vei fi si tu afectat, doar ca la baza evenimentului va fi altcineva, alta persoana va cauza toate neajunsurile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.