Interpretare vis in care cumperi haine si incaltaminte de la second hand

0
5188
Interpretare vis in care cumperi haine si incaltaminte de la second hand

Interpretarea viselor in care cumperi haine si incaltaminte de la second hand se refera de regula la situatii in care accepti compromisuri sau iti schimbi pozitia fata de cineva intr-un mod neobisnuit.

Daca visezi ca mergi la un magazin secon-hand si iti cumperi niste haine inseamna ca vei ajunge intr-o situatie in care o sa renunti la unele principii doar de dragul cuiva sau fortat(a) de anumite imprejurari.

Daca iti cumperi o camasa alba second-hand este un semn ca in realitate o sa ajungi la o intelegere cu partenerul(a) de viata pentru a nu mai avea discutii in cuplu, este un compromis care o sa iti ofere ocazia de a duce mai departe relatia.

In cazul in care iti cumperi niste pantaloni second-hand atunci s-ar putea ca in realitate sa nu beneficiezi de stima si aprecierea colegilor asa cum ai dorit, se poate intampla sa apara discutii pe marginea unui proiect pe care l-ai facut si sa nu fie toata lumea multumita.

Visul in care iti cumperi un palton second-hand ilustreaza o situatie destul de neplacuta in care s-ar putea sa nu mai primesti niste bani promisi sau mai degraba nu o sa primesti suma la care te asteptai.

Daca in realitate ai o afacere personala si visezi ca iti cumperi ciorapi de la un magazin second-hand atunci se poate intampla sa te reintorci la niste obceiuri vechi pe care le-ai aplicat in afacerea ta, se poate sa adopti o politica de vanzare la care ai renuntat cu ani in urma insa care poate da acum rezultate.

haine second hand de vanzare

In situatia in care iti cumperi o cravata second-hand este posibil sa iti terfelesti putin imaginea sau integritatea morala din cauza unor nimicuri pe care cineva o sa le aduca in discutie intamplator, asa ca mai bine este sa nu te lasi provocat(a) intr-un dialog care o sa vezi ca aluneca intr-o directie periculoasa.

Citește și:  Interpretare vis in care nu mai acces la facebook

Visul in care iti cumperi o palarie second-hand semnifica faptul ca in realitate o sa te prefaci ca ai o stare materiala mai buna, o sa incerci sa pari alta persoana in ochii cuiva, o sa ai un comportament de persoana parvenita.

Daca visezi ca iti cumperi un fular second-hand este posibil ca in realitate sa faci niste calatorii in interes de afaceri sau personale insa si intr-un caz si in celalalt nu vei obtine rezultatele la care te astepti, s-ar putea mai degraba sa mergi in paguba.

Visul in care mergi la un magazin second-hand si iti cumperi niste cizme reflecta faptul ca in viata reala o sa iti scada putin standardul de viata, se poate ca in curand sa fi nevoit(a) sa renunti la anumite placeri sau mofturi cu care te-ai obisnuit pana acum.

Daca visezi ca iti cumperi o pereche de pantofi second-hand este posibil ca in scurt timp sa apara niste greutati la locul de munca sau intr-o activitate pe care o depui in interes personal. Aceasta ipostaza reflecta piedici si neimpliniri pe plan profesional.

S-ar putea ca in curand sa ai discutii cu sefii sau colegii din pricina unor sarcini pe care nu mai vrei sa le duci pana la capat deoarece esti prea incarcat(a) cu alte treburi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.