Interpretare vis in care apare un port

0
2062
Interpretare vis in care apare un port

Interpretarea viselor in care apare un port se refera de cele mai multe ori la plecari, la drumuri lungi. Daca visezi un vapor in port inseamna ca ai de rezolvat foarte multe probleme urgente, iar daca visezi ca vaporul pleaca din port inseamna ca esti pe cale sa le rezolvi, sa le duci la bun final.

Atunci cand visezi un port gol inseamna ca iti vei pierde locul de munca iar daca visezi un port plin cu oameni inseamna asocieri multiple, e posibil sa semnezi un nou contract la locul de munca, sa ai o noua activitate cu oameni straini.

Atunci cand visezi ca pleci din port inseamna ca vei face o calatorie lunga in interes de serviciu iar daca visezi ca pleci pe un vas de croaziera din port inseamna ca drumurile pe care le vei face vor fi din pasiune, pentru destindere, se poate vorbi aici de concediu sau de mici drumetii alaturi de prieteni ori de familie.

Citește și:  Interpretare vis in care apare reuniune

Daca visezi ca stai in port inseamna sau ca un vapor sta in port de multa vreme inseamna ca ai siguranta pe locul de munca, este ceva stabil.

Daca visezi ca un vapor sau o barca se scufunda in port inseamna ca vei avea parte de un necaz foarte mare, legat tot de locul de munca, insa aici nu intra in discutie pierderea jobului ci eposibil sa iti pice un contract, sa esuezi intr-o colaborare sau sa inchei o afacere prost, din care sa ai numai de pierdut, fie bani, fie asociati, fie integritatea si stima pe care o aveai in fata unor oameni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.