Interpretare vis in care apare frig

0
4599
Interpretare vis in care apare frig

Interpretarea viselor in care apare frig. Atunci cand visezi ca iti este foarte frig inseamna ca va trebui sa incerci sa eviti certurile cu familie si cu cei din jurul tau, deoarece frigul reprezinta faptul ca acestea se vor raci cu timpul, daca nu incerci sa te temperezi. Frigul mai poate insemna si sentimentul de nestatornicie, iar daca visezi ca afara este frig inseamna ca vei avea parte de nemultumiri, poate chiar de o boala mare si de suparari.

Cand visezi ca stai ghemuit de frig inseamna ca ai anumite obligatii de implinit si daca visezi ca iti este tie foarte frig inseamna ca trebuie sa iei decizii foarte importante dar nu esti foarte statornic in indeplinirea lor pana la final, instabilitatea ta emotionala nu te lasa sa rezolvi mai nimic, in plus nu prezinti incredere pentru cei din jur.

Cand visezi ca mergi prin frig mai inseamna si ca nu esti perseverent, te dai batut foarte repede iar daca visezi ca simti frigul inseamna ca raul te urmareste si ca esti si foarte nestatornic.

Citește și:  Interpretare vis in care apare coma

frig

Cand visezi ca te feresti de frig inseamna ca in realitate lucrurile nu-ti merg tocmai bine, e posibil ca frigul sa fie chiar persoanele rele din viata ta care vor sa-ti faca rau, iar tu tot fugi de ele, iar daca visezi ca te ascunzi de frig inseamna ca e posibil sa ai parte de protectie din partea unor oameni influenti.

Frigul mai poate insemna si raceala din sufletul tau, iar atunci cand visezi ca esti invaluit de frig inseamna ca in realitate esti foarte rece cu cei din jur, nu iti arati sentimentele, sau dimpotriva e posibil ca cei din jur sa te ocoleasca, sa nu-ti ofere afectiune, ceea ce te face sa suferi.

Frigul insa mai poate sugera si o perioada de stagnare din viata ta, pentru ca daca ne gandim, acesta apare de regula toamna, cand toata lumea isi opreste pentru o perioada activitatile, adunand roadele, iar apoi se instaleaza definitiv pe timpul iernii, cand toata suflarea este intr-o continua hibernare. Deci se poate lua in calcul si aceasta idee.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.