Interpretare vis in care apare dezbatere

0
475
Interpretare vis in care apare dezbatere

Interpretarea viselor in care apare dezbatere. Dezbaterea din vis inainte de toate simbolizeaza faptul ca trebuie sa fii mult mai atent, sa calculezi totul mai mult si sa fii mai practic, mai analitic. E posibil sa fie astfel ca si o atentionare subconstientului asupra faptului ca trebuie sa iei anumite probleme in propriile maini, sa nu te mai lasi purtat de val.

Atunci cand visezi ca porti o dezbatere cu cineva inseamna ca duci o viata agitata, e posibil sa ai parte de foarte multe discutii mai ales la locul de munca. De regula daca visezi ca esti agitat in vis, sau ca porti o discutie aprinsa, deci faci dezbatare, aceasta este de fapt imaginea realitatii, a rutinei in care te zbati in viata reala.

Insa daca dezbaterea din vis se termina in favoarea rivalilor tai, inseamna ca vei avea de pierdut, vei fi pus intro lumina proasta, dar daca se termina in favoarea ta, e posibil sa ai parte de mult respect, mai ales pentru ca ai dat dovada de curaj si de perseverenta, pentru a rezolva lucrurile asa cum stii tu mai bine.

Puteti consulta si simbolurile pentru cuvintele „cearta”, „discutie”, „neintelegere”, „deziluzie”.

Din punct de vedere psihologic, dezbaterea care iti apar in vis poate sa fie exact echivalentul unei dispute pe care o porti cu propria persoana, propria ratiune, de foarte multa vreme, esti o fire contradictorie si in sufletul si mintea ta se petrec multe, totul creand un mare haos, o problema psihologica de proportii colosale, ceea ce poate duce si la o dezechilibrare emotionala.

Insa, pe de alta parte, mai poate fi vorba si despre faptul ca ai o serie de chestiuni nefinalizate din trecut si ti se pare ca deja timpul a inaintat prea mult si vrei sa rezolvi odata pentru totdeauna totul, deoarece te macina prea tare prezentul.

In cazul in care visezi ca te implici foarte mult intr-o dezbatere inseamna ca trebuie sa fii foarte precaut cu toate alegerile pe care trebuie sa le faci, sa nu te grabesti, ia totul incet. In cazul in care visezi ca esti in cadrul unei dezbateri si iti expui argumentele intr-un mod foarte calm inseamna ca destinul va fi de partea ta in viitorul apropiat, vei avea parte de multe surprize placute si de succes.

De cele mai multe ori, talmacitorii de vise sunt de parere ca dezbaterile din vis reprezinta in viata reala venirea unei perioade pline de noroc, de bogatii, faptul ca vei avea prieteni sinceri si nu vei duce lipsa de nimic, tocmai pentru ca te-ai zbatut foarte tare ca sa ajungi acolo unde trebuie si ai dat doavada de curaj, reprezentand astfel tocmai lupta ta purtata cu viata sau cu oamenii si plata binemeritata.

dezbatere

Daca visezi ca porti o dezbatere amiabila inseamna ca ai parte de iubire, oamenii te inteleg si te respecta, te asculta, ai o comunicare foarte buna mai ales cu cei din familie, mult noroc in iubire, insa daca auzi despre o dezbatere inseamna ca vei avea o regasire favirabila cu cineva. In cazul in care visezi ca porti o dezbatere cu cineva inseamna ca vei intra in posesia unor informatii valoroase pentru tine iar daca porti dezbateri cu rudele inseamna ca esti o persoana calculata, stii sa te porti, dai dovada de eleganta in exprimare si comportament.

Citește și:  Interpretare vis in care apare un jocheu

Daca visezi ca porti o dezbatere cu un amic inseamna ca primesti noutati imbucuratoare de la cel pe care il visezi insa daca porti o dezbatere sau te certi cu soacra inseamna ca vei stabili unele relatii noi si frumoase, vei avea parte de oameni buni in preajma ta.

Atunci cand visezi ca esti in mijlocul unei dezbateri, deci subiectul principal, oamenii vorbesc despre tine, inseamna ca apropiatii iti pregatesc o surpriza si vorbesc despre tine in general cu mult respect, iar daca visezi ca te uiti la o dezbatere intre persoane de sex masculin inseamna ca vei avea parte de multa invidie, poate chiar persoana iubita este foarte geloasa, sau tu esti gelos, motiv pentru care iti vei pierde increderea in tot si toate.

O disputa, dezbatere, cearta, intre copii inseamna ca vei avea parte de o perioada plina de fericire iar daca visezi o dezbatere dusa intre femei inseamna ca vei avea parte de un ghinion din cauza ta, infaptuiesti ceva urat fara sa te gandesti.

Cand visezi ca participi la o dezbatere intre fete tinere inseamna ca vei avea parte de o companie placuta, iar disputa intre frati din vis reprezinta de cele mai multe ori probleme in familie. Daca visezi o dezbatere intre indragostiti inseamna ca esti implinit din toate punctele de vedere, traiesti in pace si impacat cu toti, dar cearta, dezbaterea dintre prieteni reprezinta de cele mai multe ori faptul ca vei fi sarac, te vei chinui foarte mult sa traiesti de pe o zi pe alta. In cazul in care esti castigator in urma unei dezbateri in vis, inseamna in realitate ca vei avea parte de o foarte buna intelegere cu colegii de la locul de munca.

Cand visezi certuri, dezbateri intre mai multe persoane de sex opus inseamna ca vei cunoaste o persoana care iti va rapi inima, iar daca visezi ca ai terminat ai o dezbatere iar tu o reincepi inseamna ca vei primi noutati care te pun pe ganduri poate chiar din strainatate. In momentul in care visezi ca porti o dezbatere care te agita fooarte tare inseamna ca esti un om lipsit de ratiune, tu iei decizii sufletesti mai mult, ceea ce nu te ajuta in nici un fel, iar in cazul in care visezi ca porti o dezbatere cu propria persoana inseamna ca vei fi obligat sa faci fata unor mici probleme, insa vei trece usor peste ele.

Unii talmacitori de vise sunt de parere ca atunci cand participi la o dezbatere in vis vei avea parte numai de intamplari fericite, iar in cazul in care visezi ca te si bati in cadrul unei dezbateri, deci totul se termina intr-un mod violent, inseamna ca trebuie sa fii mult mai precaut pe viitor, e posibil sa ai probleme. Daca porti o dezbatere cu cineva inseamna ca vei avea mari probleme cu banii.

De cele mai multe ori daca dezbaterea apare in visul unei femei inseamna ca ea va avea mult de suferit din cauza unei iubiri, va avea de pierdut, iar cearta din vis arata exact faptul ca este constienta de asta, mi ales daca nu isi schimba atitudinea. In traditia occidentala se spune ca in momentul in care visezi o dezbatere trebuie sa ai mare grija pentru ca te pandesc nenorociri de proportii in realitate, mai ales pe plan sentimental.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.