Interpretare vis in care apare coma

1
2410
Interpretare vis in care apare coma

Interpretarea viselor in care apare coma. Atunci cand visezi ca esti in coma aceasta prevesteste incapacitate sau neputinta intr-o anume situatie ori faptul ca nu esti pregatit sa faci fata unor schimbari majore ce pot interveni in viata ta, inca nu e momentul sa faci un pas de proportii, fii mai temperat.

Totodata starea de coma poate sa reprezinte si ceea ce se produce cu adevarat in corpul tau in momentul in care dormi si visezi, avand in vedere ca trupul iti ramane imobil, exact ca atunci cand ai fi in stare de paralizie.

Cand visezi o persoana care este in coma inseamna ca un nou stres va urma in viata ta, posibil sa ai parte si de urmarile unei experiente anterioare care te-a socat iar acum oti dai seama cat de important a fost acel lucru.

Din punct de vedere psihologic, coma din vis poate sa se refere si la faptul ca in momentul de fata nu esti deloc in stare sa iei decizii, te afli intr-un mare impas, nu stii ce sa faci cu viata ta si pur si simplu nu mai poti simti nimic.

Citește și:  Interpretare vis in care apare dezbatere

Aceasta stare se poate sa fie din cauza faptului ca ai suferit foarte mult iar acum nu mai esti pregatit sa iti asumi nici un fel de risc. Nu dispera insa, viata merge mai departe si trebuie sa fim intr-o cautare continua, mereu, ca sa ne implinim in cele din urma destinul.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.