Interpretare vis în care apare comă

1
2440
Interpretare vis in care apare coma

Atunci când visezi că ești în comă aceasta prevestește incapacitatea sau neputința într-o anumită situație sau faptul că nu ești pregătit să faci față unor schimbări majore ce pot interveni în viața ta, încă nu e momentul să faci un pas de proporții, fii mai temperat.

Totodată, starea de comă poate să reprezinte și ceea ce se produce cu adevărat în corpul tău în momentul în care dormi și visezi, având în vedere că trupul îți rămâne imobil, exact ca atunci când ai fi în stare de paralizie.

Când visezi o persoană care este în comă înseamnă că un nou stres va urma în viața ta, posibil să ai parte și de urmările unei experiențe anterioare care te-a șocat, iar acum îți dai seama cât de important a fost acel lucru.

Din punct de vedere psihologic, coma din vis poate să se refere și la faptul că în momentul de față nu ești deloc în stare să iei decizii, te afli într-un mare impas, nu știi ce să faci cu viața ta și pur și simplu nu mai poți simți nimic.

Citește și:  Interpretare vis in care apare var/ vară/ a vărui

Această stare se poate să fie din cauza faptului că ai suferit foarte mult și acum nu mai ești pregătit să-ți asumi niciun fel de risc. Nu dispera însă, viața merge mai departe și trebuie să fim într-o căutare continuă, mereu, ca să ne împlinim în cele din urmă destinul.

În concluzie, visul în care apare coma poate purta semnificații profunde și complexe legate de starea de conștiință, regenerare și transformare interioară. Este important să analizăm contextul și emoțiile din vis pentru a obține o interpretare personalizată și înțeleaptă.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.