Interpretare vis in care apare discutie

0
1406
Discutie Sursa: sitsshow.blogspot.com

Interpretarea viselor in care apare discutie. Atunci cand visezi ca porti o discutie serioasa cu cineva inseamna ca in viata reala trebuie sa incerci sa fii mai matur, sa nu mai fugi de responsabilitati deoarece e posibil sa ai parte de necazuri. In cazul in care visezi ca porti o discutie amuzanta cu o persoana draga inseamna ca ai o viata sociala placuta, iti faci foarte repede prieteni, esti o fire comunicativa si reusesti sa iti faci un trai placut si armonios. Se mai spune ca o discutie in vis inseamna si ca vei avea parte de intelegeri foarte bune, chia perfecte cu cei din jur mai ales cu colegii de la locul de munca si cu seful.

Discutie Sursa: sitsshow.blogspot.com
Discutie
Sursa: sitsshow.blogspot.com

Daca visezi ca tu esti castigatorul unei discutii in contradictoriu inseamna ca nu vei avea nici o problema la locul de munca pentru o buna perioada de timp iar in cazul in care visezi ca porti o discutie cu o persoana batrana inseamna ca vei avea necazuri, visul fiind in general unul negativ. Cand visezi ca porti o discutie cu o persoana care face parte din familia ta, inseamna ca nu ai reusit sa iti gasesti fericirea pana acum, ceea ce faci in viata de zi cu zi nu te implineste si nu te satisface in nici un fel.

Citește și:  Interpretare vis in care apare o jignire

In cazul in care visezi ca porti o discutie amiabila cu iubitul sau cu iubita ta inseamna ca in realitate e posibil sa ai parte de cateva mici discutii, de deziluzii din partea acelei persoane si din pacate concluziile nu vor fi deloc bune si nici favorabile pentru voi. In cazul in care visezi ca te certi intr-o discutie cu persoana iubita inseamna ca in realitate se va intampla exact contrariul si anume vei avea parte de multa fericire si de armonie in cuplu, nimic nu va umbreste relatia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.