Interpretare vis in care apare un abuz

0
2404
Interpretare vis in care apare un abuz

Interpretarea viselor in care apare un abuz. Atunci cand visezi ca faci abuz de ceva anume inseamna ca greselile pe care le-ai comis cu ceva timp in urma se revarsa asupra ta in prezent, chiar daca ti se pare ca au fost trecute cu vedere.

In acelasi timp, abuzul din vis arata si o stare plina de regret si sentimentul ca cei din jur se folosesc de tine dar nu demarezi nici o actiune ca sa te aperi, lasi lucrurile sa mearga deoarece te simti vinovat.

Pe de alta parte atunci cand visezi ca cineva isi bate joc de tine, face abuz de persoana ta, inseamna ca in viitorul apropiat vei sta cam prost cu sanatatea iar daca visezi ca tu faci abuz de cineva inseamna ca vei reusi sa iti achiti datoriile si sa o duci astfel mai bine cu banii.

abuz impotriva copiilor

O alta interpretare a visului in care apare un abuz se mai refera si la faptul ca daca tu esti cel care abuzeaza de ceva in vis e posibil sa fii pedepsit de cei carora le-ai facut rau in trecut iar daca tu faci abuz inseamna ca cei pe care ii consideri prieteni sunt de fapt dusmani si trebuie sa ai grija cu cine te incurci.

Citește și:  Interpretare vis in care apare un viol

Abuzul mai poate inseamna si fuga fata de realitate, o lupta continua pe care o purtati cu cei din jur deoarece nu va accepta asa cum sunteti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.