Interpretare vis in care incerci sa evadezi dintr-o inchisoare

0
1067
Interpretare vis in care incerci sa evadezi dintr-o inchisoare

Interpretarea visului in care incerci sa evadezi dintr-o inchisoare face trimitere, la fel ca si alt vis in care apare inchisoarea, la frustrarile personale si la situatiile limita in care te afli. Inchisoarea in vis reprezinta si din punct de vedere psihologic anxietatile care te tulbura, un raspuns la toate aceste situatii putand de regula sa fie gasit in trecutul tau, in actiunile nefinalizate din viata ta si la relatiile nesanatoase pe care le ai.

Deoarece in acest vis este evidentiata imposibilitatea ta de a te remarca in plan profesional sau familial din anumite cauze, este bine sa iti amintesti ce alte amanunte ori simboluri mai apr in vis pentru ca s-ar putea ca ele sa contina exact raspunsul de care ai nevoie.

Faptul ca incerci sa scapi din inchisoare deja semnaleaza un aspect pozitiv si anume ca doresti neaparat sa schimbi ceva in comportamentul tau, doresti sa treci la actiune in plan personal pentru a depasi anumite obstacole importante care te opresc de la afirmare ori de la scaparea dintr-o situatie inconvenabila. Daca vei observa gratii de fier in calea ta e un semn ca vei avea de depus multa munca, truda sustinuta.

La fel, si pereti de iti apar in cale in vis e un semnal ca te asteapta dificultati si nu va fi deloc usor. In cazul in care escaladezi peretii este un semn bun, si anume reprezinta reusita actiunilor tale.

incerci sa evadezi

Daca vezi un gardian simbolizeaza de asemenea ajutor si consideratie din partea prietenilor pentru ceea ce vrei sa realizezi. A vedea un gardian sau mai multi gardieni care vor sa te opreasca e un semn care anunta ca inca nu  esti pregatit sau ca nu poti realiza planurile tale si e nevoie de mai multa experienta sau gandire retrospectiva.

Citește și:  Interpretare vis in care faci accident de masina si nu ai asigurare

La nivel spiritual simbolizeaza trecerea ta de la un plan actual la un plan spiritual superior, dorinta ta de a scapa de apasarea unor cutume ori legi karmice, dorinta de a depasi realitatea si a privi lucrurile dintr-o perspectiva noua. Diferite personaje sau obiecte care iti apar in acest vis au o valoare simbolica aparte. Chei daca vei auzi sau vei vedea in vis e un semn ca vei avea noroc in ceea ce faci, sortii vor fi de partea ta.

De asemenea s-ar putea sa vezi in visul acesta  si caine politist, ori mai multi caini, caz in care esti anuntat ca trebuie sa platesti niste datorii mai vechi unor cunoscuti, iar daca ii vezi ca se reped la tine sa te muste vei avea de-a face cu persoane rautacioase care incearca sa iti puna piedici.

Daca cumva in vis reusesti sa iesi din inchisoare este un semn foarte pozitiv si reprezinta incununarea eforturilor tale, e un semn ca o sa reusesti in planul pe care ti l-ai propus. In acelasi timp, daca vezi acest lucru, mai poate insemna si schimbarea domiciliului, schimbarea locului de munca ori pur si simplu o schimbare fundamentala in viata ta. Este un vis foarte bun deoarece arata premizele unei schimbari in bine, sau cel putin incercarea de a pune bazele unei schimbari benefice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.