Interpretare vis in care apare umilinta

0
3457
Interpretare vis in care apare umilinta

Interpretarea viselor in care apare umilinta. Atunci cand visezi ca esti umilit inseamna ca va trebui sa ai foarte mare grija sa nu faci pe seful cu ceilalti, sa nu fii obtuz, nu te arata superior fata de nimeni, incearca sa iti cunosti lungul nasului si nu te da prea mare pentru realizarile tale.

Atunci cand visezi ca esti umilit se mai spune si ca cineva te va pune la locul tau, te jigneste, iti vorbeste foarte urat pe buna dreptate sau nu, insa va avea grija sa te faca de ras in fata celorlalti.

Daca visezi ca tu umilesti pe cineva inseamna ca in realitate te vei purta foarte urat cu cine nu trebuie si comite o nedreptate fata de un om sensibil, ar trebui sa ai mai multa grija cum te exprimi si cum te porti.

In cazul in care visezi ca stai in fata cuiva si accepti sa fii umilit inseamna ca iti recunosti greselile si vrei sa iti ceri scuze sau iti accepti pedeapsa fara sa comentezi nimic.

Citește și:  Interpretare vis in care apare cearta

In cazul in care visezi ca esti umilit si asta te supara inseamna ca in realitate cineva te acuza pe nedrept si tu iti iei apararea pana cand iti imbunatatesti imaginea si nu mai esti vazut rau de cei din jur.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.