Interpretare vis in care apare un fluture

2
13221
Interpretare vis in care apare un fluture

Interpretarea viselor in care apare un fluture. Atunci cand visezi un fluture care zboara inseamna ca dai dovada de indiferenta, te eschivezi in fata problemelor, insa in acelasi timp poti fi si sociabil in unele situatii, flirtezi, chiar daca esti superficial in unele circumstante. Atunci cand visezi un fluture care sta asezat pe ceva anume inseamna ca in realitate simti nevoia sa te stabilesti in ceva clar, vrei sa ai stabilitate in viata.

Daca visezi un fluture mare si foarte frumos inseamna ca de fapt vei reusi sa creezi o impresie foarte buna in fata celorlati, iar in acelasi poti sa dai dovada si de o capacitate de transformare destul de mare in momentele cruciale. Atunci cand visezi un fluture prins in plasa inseamna ca de fapt in realitate te temi sa nu-ti pierzi libertatea.

fluture

Atunci cand visezi un fluture care zboara inseamna caesti un mcare nu-si poate gasi locul in lume, nu esti deloc statornic, esti intr-o continua cautare iar viata ta e posibil sa ia o intorsatura negativa. Atunci cand visezi ca te aperi de un fluture inseamna ca va veni o perioada frumoasa in viata ta si totul se va modifica in bine.

Cand visezi un fluture foarte colorat inseamna ca in realitate vei avea multa creativitate in viata, primesti multi stimuli, esti ingenios si apreciat pentru asta, iar daca visezi un fluture care zboara in jurul unei lumini inseamna ca vei doobandi succes pentru scurt timp.

Un fluture mort in vis reprezinta faptul ca te afli in primejdie iar atunci cand visezi ca un fluture sta pe o floare frumoasa inseamna ca in realitate persoana care este iubitul/iubita ta nu este stabil, nu este sigur pe sentimentele pe care ti le poarta. Majoritatea traditiilor sunt de parere ca fluturele din vis, mai ales daca este frumos colorat reprezinta foarte multa fericire si armonie cat si iubire in camin, o viata plina de realizari si mereu intelegere.

Daca visezi un flutire care zboara se mai poate spune si ca in realitate fugi de necazuri, nu vrei sa dai piept cu realitatea, te ascunzi dupa deget si cum dai de ceva greu dai si bir cu fugitii motiv pentru care mereu te plangi ca nu realizezi nimic in viata, ca nu ai nimic, insa trebuie sa stii ca este numai vina ta si nu a destinului.

Citește și:  Interpretare vis in care apare un carabus

Astfel ca fluturele din vis mai poate arata si faptul ca esti mult prea rece in fata problemelor, mereu indiferent, nu prezinti incredere nici macar in relatiile pe care le legi cu persoanele de sex opus, desi iti place sa cochetezi, iti place sa socializezi cu ele, insa n esti in stare sa legi ceva frumos si de durata si culmea chiar ai succes in acest stil la persoanele de sex opus.

Cand visezi un fluture care se aseaza pe ceva inseamna ca si tu in realitate vrei sa te stabilesti la casa ta deoarece ti-a ajuns atata haos si instabilitate, vrei sa legi o relatie frumoasa, care sa si dureze. Daca visezi un fluture foarte mare si frumos inseamna ca ai reusit sa impresionezi unii oameni, le-ai facut o impresie buna despre tine, vrei chiar sa te afirmi si mai mult, deoarece stii ca meriti.

fluturi

In acelasi timp fluturele din vis mai inseamna si ca esti capabil sa te modifici dupa circumstante si sa faci fata chiar si momentelor de rascruce din viata ta. Daca visezi un fluture captiv inseamna ca ti-e teama in realitate ca nu cumva tu sa fii acela si sa te lasi prins in mrejele vreunei persoane.

Pe de alta parte fluturele din vis mai arata si faptul ca vrei sa incerci sa te cunosti mai bine si desigur sa te contempli si sa te admiri singur, atunci cand faci ceva bun. In cazul in care visezi un fluture mai inseamna si ca schimbi foarte multe locuri de munca, multe relatii, nu vrei sa faci compromisuri care sa nu te lase sa mai fii individualist.

Fluturele este un simbol al sexului feminin de regula, reprezentand si fericire in camin, pacea pe care o femeie asezata la casa ei o poate aduce, insa este si simbolul transformarii, al metamorfozei din ceva mai putin placut in ceva superb ceea ce inseamna ca daca visezi ca te transformi in fluture inseamna ca vei lasa in urma toate aspectele negative ale caracterului tau si reusesti sa devii un om mai bun, mai darnic si mai binevoitor cu ceilalti.

2 COMENTARII

  1. Eram intro cursa de motore cu nepotul meu, din-tro data se face ca ma opresc pe o strada si de-odata apare o invazie de fluturi frumosi magici colorati se aseaza pe mine cu un praf magic si parfumat , eu raman uimita si dau sa prind cativa sai pastrez, in pumnul me
    u aveam 5 fluturi colorati i pun in puculita mea de buzunar, nu iam omorat pe partea cealalta pusculita gentuta avea plasa, sì continuam cursa. Si ma trezesc din somn. C’è inseamna?

  2. Cand o sa corijati pagina? Nu putem citi semnificatia viselor deoarece in dreapta este prea avansata coloana cu alte sugestii de semnificatii ale viselor. Dv stiti ca putem citi in josul paginii un singur rand complet? Eu am mai aratat ca este aceasta disfunctie a sezarii in pagina, dar a trecut anul si cineva nu face reglajul respectiv. Pacat

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.