Interpretare vis in care o ruda moarta iti vorbeste cu ura

0
5824
Interpretare vis in care o ruda moarta iti vorbeste cu ura

Interpretarea visul in care o ruda moarta iti vorbeste cu ura inseamna vesti bune, inseamna ca s-ar putea sa urmeze un beneficu material, o situatie in care vei avea de castigat ceva.

Chiar daca la prima vedere te simti frustrat si nu intelegi prea bine de ce ar putea sa te urasca o anumita persoana, in special un neam, nu e cazul sa iti faci prea multe griji pentru ca poate insemna un lucru pozitiv, poate cineva se va ivi in ultima clipa sa iti ofere ceva ce meritai de mai mult timp, poate sa iti aduca o veste buna referitoare la un castig banesc, la o mostenire sau o veste in legatura cu o cearta din familie referitoare la bani, la posesiuni materiale.

Are o legatura si cu gradul de rudenie care il are persoana respectiva, poate sa fie o sora, un frate, var, unchi, matusa sau bunic, in acest caz visul trebuie interpretat in functie de acest aspect.

Daca it vorbeste mama e un semn de ceva foarte familiar, o veche discutie legata de mostenire si care nu s-a mai putut rezolva din timp, daca e un var sau o verisoara poate insemna conflicte intre parintii tai si cei ai varului, adica conflicte intre frati tot referitoare la aspectele materiale, daca sunt bunicii cei aparuti in vis atunci este posibil ca cineva apropiat din familie iti ascunde lucruri esentiale, lucruri pe care bunicii tai ar fi dorit ca tu sa le cunosti.

Citește și:  Interpretare vis in care nu reusesti nicicum sa te intelegi cu vecinii

cearta intre rude

Intotdeauna legaturile de familie sunt complexe si adanc inradacinate in subconstient tocmai de aceea un astfel de vis trezeste sentimente vechi si stari de confuzie uneori, influenteaza in mod foarte decisiv emotiile si deciziile pe care le iei uneori fara a te gandi logic la urmari, doar prin simplul fapt ca esti coplesit(a) de o astfel de influenta din familie.

Daca iti apare in vis mama care este decedata e un semn important de aducere aminte, nu ar strica sa te uiti daca esti la zi cu toate aspectele vietii, e un semn de bucurie chiar daca iti vorbeste cu ura, s-ar putea sa fi uitat sa aranjezi un lucru la care ea tinea foarte mult in timpul vietii.

Bunicul daca iti vorbeste cu ura ar putea sugera faptul ca nu esti atent la investitiile tale si ar fi cazul sa te pui la punct. Daca o matusa sau un unchi iti vor aparea in vis vorbind pe un ton urat sau chiar certandu-te inseamna ca existe sanse ca in curand sa primesti o veste foarte buna in legatura cu niste foloase materiale sau chiar o mostenire.

Aproximativ acelasi mesaj se poate intelege si din visul in care iti apare un var sau o verisoara vorbindu-ti cu ura, doar ca in cazul acesta s-ar putea foarte bine sa fie vorba tot de disputele parintilor care se propaga mai departe in familie la copii si continua pe aceeasi tema.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.