Interpretare vis in care apare un ajutor

0
6006
Interpretare vis in care apare un ajutor

Interpretarea viselor in care apare un ajutor. Daca visezi ca oferi cuiva ajutor inseamna ca esti in stare sa oferi imprumuturi, sfaturi, esti o fire generoasa, poti sa acorzi incredere si astfel cei din jur te iubesc, adora compania si prezenta ta.

Daca visezi ca primesti ajutor inseamna ca tu simti nevoia sa fii ajutat si sprijinit in toate activitatile pe care le demarezi de catre cei apropiati iar daca ceri ajutor inseamna ca esti blocat intr-o situatie din care poti iesi numai fiind sprijinit.

Mai inseamna si ca esti dezorientat si ai nevoie de indicatii, simti nevoia de indrumare, indiferent de unde ar veni aceasta, ca trebuie sa iti luminezi calea insa in nici un caz de unul singur, de multe ori este bine sa accepti si pareri mai ample, mai diverse.

Daca visezi ca strigi dupa ajutor inseamna ca te afli intr-o situatie care te descurajeaza, de aceea trebuie sa apelezi la o alta persoana care are mai multa experienta si te poate ajuta sa rezolvi tot ce ai de rezolvat intr-un sens bun, frumos.

o mana de ajutor

Totodata atunci cand ceri ajutor mai inseamna si ca situatia financiara ti se va imbunatati si daca cineva iti striga ajutorul in vis inseamna ca trebuie sa ajuti o persoana apropiata. Alte simboluri mai sunt: un necaz imediat care va distruge linistea in familie, daca dai ajutor inseamna ca vei avea parte de o calatorie apropiata iar atunci cand participi la un ajutor inseamna vei avea parte de o reusita, ca vei inlatura o problema, poate chiar scapi de o boala si vei fi sanatos pentru o lunga perioada de timp.

Citește și:  Interpretare vis in care apar bijuterii

Daca acorzi ajutor unui vagabond inseamna ca vei lua decizii importante de care depinde viitorul tau si poate ca vei reusi sa scapi de saracie, situatia financiara ti se va imbunatati, poate primesti o marire de salariu sau un bonus de la locul de munca.

De multe ori se spune ca atunci cand visezi ca dai ajutor inseamna de fapt ceva rau, deoarece in vis iti acorzi ajutorul iar in viata reala iti vei acorda norocul celorlalti.

Totodata, daca visezi ca un prieten cere ajutor inseamna ca trebuie sa fii mai atent cu cei din jur si sa nu eziti sa le acorzi ajutorul tau chiar daca acestia poate din cauza rusinii sau a imposibilitatii de a se apropia de tine, nu ti-l vor cere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.