Interpretare vis in care apare arca lui Noe

0
770
Interpretare vis in care apare arca lui Noe

Interpretarea viselor in care apare arca lui Noe. Daca in vis va apare arca lui Noe, aceasta fiind vazuta ca si simbol biblic al adunarii generale, al scaparii de potop, al incercarii de a incepe o viata noua, ne poate sugera faptul ca in mainile noastre sta speranta, in puterile noastre sta succesul si nu trebuie sa depindem de ceilalti ca sa ajungem pe un drum bun.

Totodata arca lui Noe mai poate simboliza si nevoia umana de a lasa totul in urma si de a o lua de la capat, de a incepe cu forte noi si proaspete, de a face ceva ce nu am mai facut pana acum, incercand sa abordam instinctul primar.

Noew

In functie de animalele care va apr pe arca lui Noe, visul poate sa ia diverse forme in realitate iar din acest motiv ar trebui sa incercati sa retineti speciile ce apar si sa consultati simbolurile cuvintelor respective.

In cazul in care visati ca sunteti pe arca lui Noe si va adapostati de un potop mare visul se poate traduce in mai multe feluri: fie reusiti sa treceti de un necaz de proportii, stand de o parte, fara sa va straduiti prea mult, deci fara sa va bateti cu morile de vant, fie veti fi pus la mari incercari iar pentru a le depasi trebuie sa fiti perseverent si foarte puternic.

Citește și:  Interpretare vis in care apare un sac

In cazul in care visati ca sunteti pe arca lui Noe ca si unul dintre animalele conduse catre salvare inseamna ca cineva puternic va va fi alaturi in momente foarte grele si va sprijina ca sa treceti de toate obstacolele.

Arca lui Noe

Arca lui Noe mai poate simboliza chiar si familia pe care o aveti si pe care o conduceti catre un drum nou, ceea ce se poate referi la faptul ca e posibil sa va mutati in alt oras sau in alta tara alaturi de cei dragi si sa icepetei o viata noua cu un loc de munca noua, intr-o cultura cu totul diferita insa in care nu va vor lipsi elementele principale de acasa.

Daca visati ca va aflati pe arca lui Noe si aceasta se scufunda este un semn foarte rau, avand in vedere ca nu veti reusi sa rezolvati o problema de care poate depinde viitorul dumneavoastra si al familiei, veti avea parte numai de ghinioane si din acest motiv va veti simti sfarsit. Nu trebuie insa sa disperati, luati lucrurile ca atare si ganditi-va ca totul se poate repara mai putin moartea, totul are o rezolvare mai putin plecarea pe lumea de dincolo.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.