Interpretare vis in care apare o banda

0
226
Interpretare vis in care apare o banda

Interpretarea viselor in care apare o banda. Atunci cand visezi ca faci parte dintr-o banda ori ca esti amenintat de aceasta, inseamna ca vei rezista cu greu la influentele negative ce se exercita asupra ta, te implici singur in situatii din care nu prea mai gasesti iesire, nu stii cum sa rezisti tentatiilor negative.

Daca visezi ca esti liderul unei bande inseamna ca situatia ta financiara va fi in ce in ce mai proasta, va trebui sa muncesti, mai mult pentru mai putin ori poate chiar vei avea multe probleme la locul de munca iar plata nu se va face conform termenului stabilit.

In alta ordine de idei, in momentul in care visam o banda desenata, deci o revista de desene animate, inseamna ca vei pleca intr-o excursie care pe langa faptul ca te va distra foarte tare, iti va aduce si unele castiguri financiare. Aici puteti consulta si simbolurile pentru cuvintele „caricatura” si „desene animate”.

Citește și:  Interpretare vis în care apare un polițist

In cazul in care visezi o banda de caseta, aceasta inseamna ca esti o persoana libera de compromisuri, esti mereu sincera cu cei din jur si din acest motiv esti foarte apreciata.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.