Interpretare vis in care apare ca joci fotbal

0
4341
Interpretare vis in care apare ca joci fotbal

Interpretarea viselor in care apare ca joci fotbal. Atunci caand visezi ca joci fotbal, acest sport este citit ca fiind un simbol, un fapt al ideii care vizeaza modalitatile prin care se ajunge la o serie de rezultate concrete, insa numai cu ajutorul muncii in echipa si luand in seama toate telurile pe care le are persoana care viseaza.

In acelasi timp un meci de fotbal din vis poate simboliza si confruntare, o stare de competitie sau o competitie viitoare, ambitie multa pentru atingerea unui scop.

Astfel putem spune ca daca visezi ca joci fotbal inseamna ca esti o persoana ambitioasa, vrei sa ajungi departe, esti constient ca trebuie sa cooperezi cu cei din jur pentru asta, trebuie sa legi parteneriate si sa asculti si de sfaturile cuiva.

meci de fotbal

Se mai spune ca atunci cand visezi un meci de fotbal inseamna si ca va trebui sa ai foarte mare grija cu prietenii si cu felul in care ii alegi, deoarece e posibil ca ei doar sa se foloseasca de tine si cu atat mai mult sa profite de calitatile tale pentru a-si indeplini ei planurile iar tu risti sa fii lasat in urma.

Citește și:  Interpretare vis in care apare dirijor

In plus se mai spune ca atunci cand visezi un meci de fotbal in care joci si tu, inseamna ca vei primi o suma de bani de la care nu te astepti, poate o marire de salariu sau poate un bonus.

O minge de fotbal din vis inseamna si ca va trebui sa ai o foarte mare grija la proiectele pe care le-ai abandonat, deoarece ele ar trebui reevaluate, trebuie sa te inorci la ele ca sa termini, deoarece sunt de o importanta majora pentru viitorul tau.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.