Interpretare vis in care joci fotbal si dai gol

0
2252
Interpretare vis in care joci fotbal si dai gol

Interpretarea viselor in care joci fotbal si dai gol se refera la situatii de conjunctura din viata ta in care va trebui sa alegi foarte bine momentele si personajele cu ajutorul carora te pornesti la drum.

A juca forbal in vis reprezinta felul in care te descurci in viata in general, modul in care eviti situatiile neplacute, felul de abordare si relatiile cu partenerii de afaceri. Daca ai o afacere sau intreprinzi o activitate in comun cu cineva visul te anunta ca vor exista la un moment dat dificultati de comunicare si o sa fi nevoit sa recurgi la metode improvizate pentru a o scoate la capat. Daca visezi ca marchezi atunci este un semn bun care arata o posibila reusita in plan financiar.

Visul acesta reflecta in linii mari dificultatile de colaborare in activitatea ta sau in relatiile private si este un semn ca pentru tine vor urma vremuri interesante. Felul in care joci fotbal in vis reflecta caracterul tau si felul in care vezi relatiile cu cei din jurul tau. Daca tii mingea mult la tine si alergi din rasputeri poate sa sugereze faptul ca esti o fire posesiva, s-ar putea sa ai de pierdut din aceasta cauza, mai bine lasa si dupa altii.

Mingea poate simboliza afaceri pierdute, sanse ratate ori necesitatea de a relua niste activitati pe care nu le-ai dus pana la capat in trecut. Daca ai avut o relatie care a ramas in coada de peste atunci visul te anunta ca a venit momentul pentru a clarifica definitiv acea relatie.

joci fotbal si dai gol

In cazul in care ai avut sau ai o afacere sau o activitate impotmolita din varii cauze atunci acest vis te anunta ca trebuie sa reiei activitatea si sa descifrezi cauzele care au condus spre faliment sau spre stagnare.

Citește și:  Interpretare vis în care vezi un lepros

Orice relatie sau situatie incerta din trecutul tau poate fi remediata in viitorul apropiat daca vei stii exact ce sa faci si ce sa spui. Visul este un semn ca sortii iti sunt favorabili. In cazul in care mingea este alba atunci trebuie sa ai mare grija la comportamentul tau, este nevoie sa fii mai decent(a) in relatiile cu ceilalti pentru a fi luat in serios.

In cazul in care mingea este de alta culoare, de exemplu albastra, atunci este un semn ca va trebui sa ai mare grija la felul in care iti investesti banii si increderea deoarece este posibil sa ai de-a face cu personaje de neincredere. Daca mingea este verde s-ar putea ca in scurt timp sa intri intr-o activitate care te va extenua peste masura.

Se poate ca mingea sa nu fie bine umflata iar in acest caz semnifica faptul ca va trebui sa iei o decizie ferma intr-un caz aparte. Visul in care driblezi alti jucatori si reusesti sa dai gol semnifica o reusita ferma de pe urma unor activitati in colaborare cu alte persoane sau afaceri in care se vor ivi piedici multiple pe care le vei depasi in cele din urma. Urmeaza o perioada agitata de incercari consecutive pentru a atinge un obiectiv in viata ta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.